HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.05.21. 15:27 Ági07

A hét játékosa - DIDIER DROGBA

 

A Bajnokok Ligája döntőjének 88. percében még úgy tűnt a Bayern Münchené lesz a trófea (1:0-ra vezettek Müller góljával). Ám ekkor jött Didier Drogba és romba döntötte a Bajorok álmait. A Chelsea-nek az volt az első szöglete és azt gólra is váltották. (Ezzel szemben a Bayern 20 rendkívül gyenge sarokrúgást végzett el). Mata sarokrúgását egy védhetetlen fejessel küldte a hálóba az elefántcsontparti csatár. A hosszabbításban kis híján negatív hőssé vált Drogba, amikor szabálytalankodott Riberyvel a tizenhatoson belül. Utána azonban nagy kő eshetett le a szívéről, ugyanis Robben lövését Petr Cech kivédte. Ekkor már egyértelműen a Chelsea-nél volt lélektani előny. A hosszabbításban nem változott az eredmény, így jöhettek az idegölő büntetők. A németeknél Olic és Schweinsteiger hibázott, míg a Kékek közül csak Mata rontott. A sorsdöntő büntetőt nem más lőtte be, mint Didier Drogba, aki végleg beírta magát a Chelsea és a világ futballtörténelmének nagy könyvébe.

A 2011/12-ES BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐJÉNEK ÖSSZEFOGLALÓJA:

A HÉT JÁTÉKOSAI JANUÁRBAN:

1. FUTÁCS MÁRKÓ

2. CLINT DEMPSEY

3. NATHAN DYER

4. CLINT DEMPSEY

5. ZLATAN IBRAHIMOVIC

 

A HÉT JÁTÉKOSAI FEBRUÁRBAN:

1, FABRIZIO MICCOLI

2, KENNEDY MWEENE

3, LIONEL MESSI

4, RYAN GIGGS

 

A HÉT JÁTÉKOSAI MÁRCIUSBAN:

1, ZLATAN IBRAHIMOVIC

2, LIONEL MESSI

3, ARJEN ROBBEN

4, ALESSANDRO DEL PIERO

5, KARIM BENZEMA

 

A HÉT JÁTÉKOSAI ÁPRILISBAN:

1, RAÚL GONZALEZ BLANCO

2, CRISTIANO RONALDO

3, FRANCK RIBERY

4, FERNANDO TORRES

 

 

A HÉT JÁTÉKOSAI MÁJUSBAN:

1, DIDIER DROGBA

2, RADAMEL FALCAO

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea drogba bajnokokligája bayernmünchen


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr24529784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása