HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.16. 15:11 Ági07

A hét játékosa: NATHAN DYER

A hétvége egyik nagy meglepetését okozta a Swansea azzal, hogy 3:2-re legyőzte az Arsenalt. A meccs legjobbja a 24 éves angol jobbszélső Nathan Dyer volt, egy büntető kiharcolásával és egy góllal járult hozzá csapata sikeréhez. A mindössze 165 cm-es középpályás remek formában van; a bajnokságban az elmúlt fordulóban bevette az Aston Villa kapuját, míg az FA-kupában a Barnsley kapusát mattolta. Hab a tortán, hogy az angol szövetségi kapitány, Fabio Capello a helyszínen tekintette meg a Swansea-Arsenal meccset és Dyer nagyon jó benyomást tette rá. A walesi csapat menedzsere, Brendan Rogers szerint Danny Graham, Scott Sinclair és Nathan Dyer remekül illene az angol válogatottba.

Nathan Dyer körül nem volt mindig minden rendben. 2008-ban a Southampton játékosaként egy night klub személyzeti öltözőjéből tulajdonított el mobiltelefonokat és pénzt akkori csapatársával, Bradley Wright-Phillips-szel (Sean Wrigth-Phillips testvére). 60 nap közmunkára és pénzbírságra ítélték Dyert. A Swansea drukkerek nagy örömére az utóbbi időben jó teljesítményével és góljaival tűnik ki.

 

A HÉT JÁTÉKOSAI 2012-BEN:

1. hét - FUTÁCS MÁRKÓ

2. hét - CLINT DEMPSEY

Szólj hozzá!

Címkék: swansea dyer hétjátékosa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr863555535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása