HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.19. 12:10 Ági07

A hét játékosa: ARJEN ROBBEN

A Bayern München az utóbbi egy hétben a legjobb formában lévő topcsapat. 7 nap alatt 20 gól a Bajorok mérlege. A Bundesligában 7:1-re nyertek a Hoffenheim ellen. A Bajnokok Ligájában szintén hetet lőttek a Baselnek és egy gólt sem kaptak. Míg a legutóbbi Bundesliga találkozójukon a Hertha kapuját vették be hatszor. A müncheniek egyik legjobbját Arjen Robbent választottam a hét játékosának. A holland 7 góllal vette ki a részét az utóbbi 1 hét gólzáporából. Jó teljesítménye nem maradt viszonzatlanul, ugyanis a klub vezetői (ha hinni lehet a pletykáknak) heti 170 ezer fontos álomfizetéssel járó szerződést kínálnak a Robbennek. Ezzel ő lenne minden idők legjobban fizetett Bayern játékosa.

BAYERN MÜNCHEN 7:0 BASEL


 

A HÉT JÁTÉKOSAI JANUÁRBAN:

1. FUTÁCS MÁRKÓ

2. CLINT DEMPSEY

3. NATHAN DYER

4. CLINT DEMPSEY

5. ZLATAB IBRAHIMOVIC

 

A HÉT JÁTÉKOSAI FEBRUÁRBAN:

1, FABRIZIO MICCOLI

2, KENNEDY MWEENE

3, LIONEL MESSI

4, RYAN GIGGS

 

A HÉT JÁTÉKOSAI MÁRCIUSBAN:

1, ZLATAN IBRAHIMOVIC

2, LIONEL MESSI

Szólj hozzá!

Címkék: bayern robben hétjátékosa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr84325611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása