HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.05. 14:50 Ági07

A hét játékosa - ZLATAN IBRAHIMOVIC

Ibrahimovic a hétközi barátságos válogatott meccsen büntetőből talált be a horvátoknak (Horvátország 1:3 Svédország). A hétvégén pedig visszatért eltiltásából a Milan kezdőjébe és ha már ott volt lőtt egy mesterhármast a Palermonak. Ibra góljait látva két szó jut eszembe: pofátlanul zseniális. Hihetetlen lazasággal rúgta a góljait, különösen az utolsó kettőt. A triplát is beszámítva, immáron 18 góllal vezeti a Serie A gólvadászatát (holtversenyben az Udinese játékosával, Di Nataléval).

A Palermo-Milan összefoglalója:
 

A HÉT JÁTÉKOSAI JANUÁRBAN:

1. FUTÁCS MÁRKÓ

2. CLINT DEMPSEY

3. NATHAN DYER

4. CLINT DEMPSEY

5. ZLATAB IBRAHIMOVIC

 

 

A HÉT JÁTÉKOSAI FEBRUÁRBAN:

1, FABRIZIO MICCOLI

2, KENNEDY MWEENE

3, LIONEL MESSI

4, RYAN GIGGS

Szólj hozzá!

Címkék: ibrahimovic hétjátékosa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr434290606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása