HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.23. 14:02 Ági07

A hét játékosa: CLINT DEMPSEY

Clint Dempsey beírta magát a Premier League történelemkönyvébe; ő az első amerikai, aki mesterhármast lőtt az angol első osztályban. A Newcastle ellen hajtotta végre ezt a bravúrt. 14 napon belül ez már a második triplája volt az amerikainak. Az FA-kupában a Charlton ellen lőtte élete első mesterhármasát.

Dempsey a Fulham legjobbja és bátran kijelenthető, hogy a Premier League idei szezonjának egyik legjobb középpályása. 9 gólt és 4 asszisztot jegyzett eddig. Nála több találatot egyetlen középpályás sem szerzett. Frank Lampard neve mellett szerepel még kilenc gól.

A FULHAM-NEWCASTLE ÖSSZEFOGLALÓJA:


Fulham v Newcastle United by semiyop

 

Clint Dempsey-n kívül Francesco Totti is történelmet írt a hétvégén, kétszer volt eredményes a Cesena elleni bajnokin. Rajta kívül senki nem szerzett még ugyanazon csapat mezében 211 gólt a Serie A-ban. Lionel Messi háromszor talált be a Malaga ellen, ez volt az ötödik mesterhármasa az idei szezonban, a góllövőlistán egy góllal lemaradva C. Ronaldo mögött 22 góllal a második helyen áll. Robbie Keane az Aston Villa színeiben 2 szenzációs gólt lőtt egykori klubja, a Wolverhampton Wanderers ellen (a birminghami csapat 3:2-re győzött). Már most megérte 2 hónapra kölcsönvenni a Los Angeles Galaxytól az ír támadót. Falcao háromszor volt eredményes az Atletico Madrid színeiben a Real Sociedad vendégeként.

A magyar idegenlégiósok közül Buzsáky Ákos gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt a Wigan kapujába, Futács Márkó a Cardiff Citynek köszönt be. Bogdán Ádám a Liverpool ellen védett kitűnően és győztes csapat tagjaként hagyta el a gyepet.

 

A WOLVERHAMPTON WANDERERS 2-3 ASTON VILLA ÖSSZEFOGLALÓJA


Wolverhampton Wanderers v Aston Villa by semiyop

 

MALAGA 1:4 BARCELONA ÖSSZEFOGLALÓJA


Malaga 1-4 Barcelona by goalsarena2012

 

ROMA 5:1 CESENA ÖSSZEFOGLALÓJA


Roma vs Cesena 5:1 HIGHLIGHTS by maidb7abc

 

REAL SOCIEDAD 0:4 ATLETICO MADRID


Real Sociedad 0-4 Atlético Madrid by acosart

 

BUZSÁKY SZENZÁCIÓS SZABADRÚGÁSGÓLJA A WIGAN ELLEN:


Buzsáky vs Wigan by r1ooooo

BOLTON 3:1 LIVERPOOL ÖSSZEFOGLALÓJA


Bolton Wanderer v Liverpool by semiyop

Szólj hozzá!

Címkék: dempsey hétjátékosa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr183740812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása