HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.13. 15:15 Ági07

A hét játékosa - KENNEDY MWEENE

Zambia kapusának kulcsszerepe volt abban, hogy a Rézgolyók megnyerték az Afrika-kupát. A finálé rendes játékidejében nem született döntés, így következtek a tizenegyesek. Mweene sikeresen értékesített egyet és kivédte Kolo Touré büntetőjét. (Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Bambájét is kifogta először, de a bíró újrarúgatta, másodszor azonban már nem hibázott az elefántcsontparti.) A torna álomtizenegyébe is beválasztották.

A 27 éves kapus jelenleg a dél-afrikai Free State Starsban véd. A sikeres szereplésnek köszönhetően könnyen elképzelhető, hogy hamarosan valamelyik európai klub színeiben láthatjuk majd védeni.

A HÉT JÉKOSAI JANUÁRBAN:

1. FUTÁCS MÁRKÓ

2. CLINT DEMPSEY

3. NATHAN DYER

4. CLINT DEMPSEY

5. ZLATAB IBRAHIMOVIC

A HÉT JÁTÉKOSAI FEBRUÁRBAN:

1, FABRIZIO MICCOLI

Szólj hozzá!

Címkék: zambia hétjátékosa mweene


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr194101666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása