HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.05.02. 11:30 Ági07

A szülinapos David Beckham legszebb Bajnokok Ligája élményei

Ma ünnepli 38. születésnapját David Beckham. Ő volt az első igazán nagy kedvencem és miatta  lett a Manchester United a kedvenc csapatom. A jeles alkalomból Becks legszebb Bajnokok Ligája pillanatait elevenítem fel, amelyeket a Vörös Ördögök játékosaként élt át.

1994, december 7. - Első gólja a Manchester Unitedben beckhamelsogoljakislanynagyfoci

Első Manchester Unitedben lőtt gólja  a Bajnokok Ligájában esett. Mindössze 19 és fél éves volt akkor és a tizes mez volt az övé, mivel Eric Cantona birtokolta a hetest. A 1994-95-ös szezonban nem termett túl sok babér Ferguson együttesének, mivel a csoport harmadik helyén végeztek (a Göteborg és a Barcelona mögött) és korán búcsúztak a sorozattól.

[youtube iCPn035IGmw nolink]

1998, szeptember 19. - Szabadrúgásgól a Barcelona ellen David_BEckham_vs barcelonakislanynagyfoci

Az 1998-99-es BL-szezonban nem volt könnyű dolga a Unitednek a csoportkör során. A Barcelonával és a Bayern Münchennel is meg kellett küzdeniük. A bajorokkal mindkétszer döntetlent játszottak és mint tudjuk az egyik leghíresebb BL -fináléban újra találkoztak. A Barcelonával is fantasztikus meccsekett játszottak: 3:3 a Camp Nouban és 3:3 az Old Traffordon is. Hazai pályán Beckham fantasztikus szabadrúgásgóllal vette be a katalánok kapuját.

[youtube 62J0yfmLaC4 nolink]

2003, április 23. - Szabadrúgásgól a Real Madrid ellen becksvsrealkislanynagyfoci

Beckham így nyilatkozott akkor a találatról: "A legjobb szabadrúgásgólom volt, amit a Manchester United színeiben szereztem." A negyeddöntő első meccsén  3:1-re nyert a Királyi Gárda a  Bernabeuban. A visszavágó gólgazdag mérkőzést hozott, 4:3-ra nyertek a Vörös Ördögök és Beckham két gólt is szerzett. A 71. percben lőtte a videón látható zseniális pontrúgást. Ez volt Becks utolsó meccse a United színeiben a Bajnokok Ligájában. 2003 nyarán csatlakozott a Real Madridhoz. Mi magyarok is jó szívvel gondolunk vissza a 2002/2003-as BL-szezonra. A selejtező utolsó körében a sorsolás úgy hozta, hogy a Ferguson-legénység a Zalaegerszeggel futott össze. Bizonyára mindenki emlékszik az itthoni győzelmünkre, Koplárovics Béla góljával világraszóló sikert arattunk. Idegenben azonban jött a kijózanító 5:0-ás pofon.

[youtube c3h7rcrvijA nolink]

2000, április 19. - Csodagól a Real Madrid ellen beckhamrealkislanynagyfoci

Ez nem egy tipikus Beckham-gól volt, három embert is kicselezett mielőtt kilőtte volna a jobb felső sarkot. Az elődöntőbe 3:2-es sösszesítéssel a Real Madrid jutott.  

[youtube LKlp0PzeJQ8 nolink]

1999, május 29. - Bajnokok Ligája-Döntő davidbeckhamkislanynagyfoci

A BL történetének legdrámaibb döntője volt. A 90. percben még a Bayern vezetett, a 91. percben jött Sheringham találata, majd a 93.-ban Solskjær gólja. Mindkettőt David Beckham szögletei előzték meg.

[youtube AMiWFlMQNFs nolink]

 

Forrás: talksport.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr856119605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása