HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.02. 13:50 Ági07

Djibril Cissé újra Angliában

Az extravagáns francia újra Angliába igazolt. 2 és fél éves szerződést kötött a Queens Park Rangers csapatával. A londoni klub 4 millió fontot fizetett a játékos előző klubjának, a Lazionak. Cissé három szezont már játszott a Premier Leagueben a Liverpool és a Sunderlend színeiben. Átigazolását követően azt nyilatkozta, hogy az angol bajnokságot tartja a világ legjobb pontvadászatának és ez illik legjobban a játékstílusához. A Liverpoollal Bajnokok Ligáját és FA Kupát is nyert. A drukkereknek azt ígérte, hogy mindig 100%-ot fog nyújtani. Első meccsén rögtön góllal mutatkozott be az Aston Villa ellen. A jó bemutatkozás nem szokatlan tőle, ugyanis a Liverpoolban, a Sunderlandben és a Lazioban is góllal debütált. Mark Hughes a QPR jelenlegi menedzsere már a Manchester City edzőjeként is megszerette volna szerezni Cissét. Teljesen lenyűgözte Cisse játéka, akárhányszor látta őt a pályán.

Djibril Cissét a huszonhármas mezben láthatjuk majd, valószínűleg igen gyakran változó frizurával. Például egy ehhez hasonlóval:

 

Az Aston Villa 2-2 QPR meccs összefoglalója:


 

2 komment

Címkék: qpr cisse


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr714050878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.02.04. 17:25:01

Zamorát is megvették, kiváncsi leszek...

Ági07 2012.02.04. 18:46:32

@tothcsab: Zamora is góllal debütált, de Cisse most pirosat kapott. Azért nem hangzik rosszul ez a Zamora-Cisse csatárpáros. :)
süti beállítások módosítása