HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.13. 15:34 Ági07

EURO 2012-Pótselejtezők - Esélylatolgatások

Krakkóban kisorsolták a pótselejtező párosításait. Következzék egy kis esélylatolgatás.

Észtország - Írország: Észtország nehezebb csoportban volt, mint az írek. Az írek legutóbbi pótselejtezős emléke nem éppen pozitív. Akkor történt ugyanis Henry emlékezetes kezezése, mely romba döntötte az írek VB-álmait és Henry valóságos közellenséggé vált. Az észt esélyeket növeli, hogy az írek gólrekordere, Robbie Keane sérülés miatt valószínűleg kihagyja a találkozókat.
Tipp a továbbjutóra: Észtország
 
Bosznia-Hercegovina-Portugália: Megismétlődik a 2010-es VB-pótselejtező párosítása. Akkor a Portugálok mindkétszer 1:0-ra nyertek. A korábbi eredményeik miatt ők a párharc esélyesei, de nem lesz egyszerű dolguk. Egyrészt a bosnyákok revansot szeretnének venni, másrészt Cristiano Ronaldoék nem voltak túl meggyőzőek a selejtezősorozat során (pl.otthon 4:4-et játszottak Ciprus ellen). Mindenképp meg kell említeni azt is, hogy a bosnyákok csak egy 1 ponttal maradtak le az első helyen végzett franciáktól.
Tipp a továbbjutóra: Bosznia-Hercegovina
 
Törökország-Horvátország: Horvátország szerezte a legtöbb pontot a nyolc pótselejtezős ország közül. Egész pontosan huszonkettőt. Törökország viszont nehezebb csoportban volt és maga mögé utasította a hasonló erőt képviselő Belgiumot is. A 2008-as Európa Bajnokságon a negyeddöntőben találkoztak a felek. A rendes játékidőben nem született döntés (1:1). A tizenegyespárbajt a törökök nyerték.
Tipp a továbbjutóra: Horvátország
 
Csehország-Montengró: A csehek 1996-ban ezüstérmet szereztek az Angliában rendezett Európa Bajnokságon, míg a 2002-es eseményen az elődöntőig jutottak. Montenegró válogatottja nem tekint vissza hosszú múltra, mivel csak 2007-ben lett az UEFA tagja. A Bátor Sólymoknak becézett válogatottban több a spiritusz, így az ő továbbjutásukra tippelnék.
Tipp a továbbjutóra: Montenegró

2 komment

Címkék: euróbajnokipótselejtezők


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr903300555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.10.13. 19:13:16

Majdnem tökéletesen egyeznek a tippjeink, de nekem az a megérzésem, hogy a rendkívül szoros észt-ír derbin az írek jutnak majd tovább.

A Galaxy weboldala szerint Keane csak négy hétre esett ki, szóval jó esetben a visszavágón már játszhat.

DE Keane-nel vagy nélküle, erősebbnek érzem most az íreket, főleg a múltkori rájátszásos incidens után. Az most csak több erőt ad majd nekik.

Ági07 2011.10.18. 10:18:39

@deuceman: Igen, elképzelhető, hogy az írek nem hagyják most elúszni az újabb esélyt. Talán nem lesz Henry-féle húzás az észteknél...
süti beállítások módosítása