HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.14. 11:06 Ági07

Külföldi elismerés a Fradi-drukkereknek

Az Ultras World csoport Facebook-oldala minden héten megválasztja az 5 legjobb szurkolói teljesítményt. Az elmúlt hétvége győztese a Fradi-tábor lett, akik valóban fantasztikus focihangulatot teremtettek az Albert Stadionban rendezett utolsó Fradi-Újpesten.

Az ötödik helyezett a holland Groningen Fanatics szurkolói csoportja lett, akik 10 éves születésnapjukat ünneplték egy nagyon ötletes koreográfiával. A negyedik pozíciót a mindig fantasztikus dortmundi drukkerek szerezték meg egy csodálatos zászlóerdő koreográfiával.  A képzeletbeli dobogó harmadik  fokára két tábor is felállhatott: a Crvena Zvezda és az Olympiakos. Előbbi a klub megalapításának 68. születésnapját ünneplte, míg utóbbi a 88 éves jubileumot, illetve a bajnoki címet is (5 fordulóval a bajnokság vége előtt már eldőlt az aranyérem sorsa a görög bajnokságban). A második helyen a Botev Plovdiv-Levszki Szófia bolgár bajnoki szurolótáborai végeztek. Mindketten kitettek magukért. A virtuális aranyérem a Fradi-drukkerek nyakába került (7.22-től látható a videón). Hovatartozástól függetlenül a legtöbben elismerően szóltak a frenetikus futballhangulatról, amit a zöld-fehérek drukkerei teremtettek az Albert Stadion utolsó derbyjén.

Jó szórakozást! ;)

[youtube 72nU63J6qgI nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: groningen olympiakos fradi botevplovdiv Crvenazvezda levszkiszófia


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr856119580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása