HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.13. 11:23 Ági07

Szupervasárnap!

Manchester United-Liverpool és Arsenal-Manchester City egy napon a kedvenc bajnokságomból. Mi ez, ha nem szupervasárnap?! :)

MANCHESTER UNITED-LIVERPOOL, 14:30 - DigiSport1

A két csapat tabellán elfoglalt helye senkit ne tévesszen meg, az angol bajnokság El Clásicója mindig nagy izgalmakat ígér. Anglia két legsikeresebb klubjáról van szó. Sir Alex Ferguson legénysége a tabella éléről várja a találkozót, míg a Liverpool 21 ponttal kevesebbet gyűjtve a 8. pozíciót foglalja el. Külön pikantériája a mai találkozónak, hogy a két együttes adja a góllövőlista első és második helyezettjét. Robin van Persie 16 góllal áll az élen, Luis Suarez 15 találattal követi őt. A holland támadó az előkészítésben is jeleskedik, 6 gólpassz fűződik a nevéhez. Az uruguayinak hétszer mutatták fel a sárga lapot, mellyel negyedmagával vezet e-tekintetben (többnyire a színészkedésnek köszönhetően). Az idei bajnokság asszisztkirálya Steven Gerrard, aki nyolcszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait.

Az idei szezonban szeptemberben a Vörös Ördögök 2:1-re nyertek az Anfield Road-on. A mai összecsapáson is az ő sikerükre tippelek.

Tipp a végeredményre: Manchester United 2:1 Liverpool

KEDVCSINÁLÓ:

[youtube 8jYuhwV1gnA nolink]

 

ARSENAL-MANCHESTER CITY, 17:00 - DigiSport1

A City játékosaiban a győzni akarást fokozhatja, hogy már 37 éve nem nyertek az Ágyúsok otthonában. Az idei szezonban a két csapat szeptemberi randevúján 1:1-es döntetlen született. Csontzenére lehet számítani, ugyanis a két gárda legutóbbi öt meccsén 4 piros lapot osztott ki a játékvezető. Mancini együtteséből a legfontosabb hiányzó a sérült Agüero és az Afrika-kupán résztvevő Yaya Touré. Ketten együtt 12 gólt lőttek már az idei bajnokságban és 3-3 assziszt is fűződik a nevükhöz. De eltiltás miatt Samir Nasri sem játszhat volt csapata ellen. Az Ágyúsoknál jobb a helyzet, kulcsfontosságú játékos nincs a maródiak  listáján.

Mivel a Manchester City keretéből meghatározóbb játékosok hiányoznak, így az Arsenal minimális különbségű győzelmére teszem a voksomat.

Tipp a végeredményre: Arsenal 1:0 Manchester City

 KEDVCSINÁLÓ: 

[youtube iPuvVu-8Q9E nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: arsenal manchestercity manchesterunited LIVERPOOL


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr166119531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása