HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.04. 14:28 Ági07

Futballcsemeték: KAI ROONEY

Wayne Rooney-nak, a  Manchester United és az angol válogatott játékosának kisfia, Kai Rooney a jelmezek és a futballmezek rabja.

Kai Rooney 2009.november 2-án született és azóta gyakori vendég az újságok lapjain és az interneten is.  Leginkább különböző jelmezekben láthatjuk a kis apróságot. Olykor Joker a Batmanből, máskor pedig Harry Potter bőrébe bújik, de a Toy Story űrhajósát és cowboyát is alakította már.

A jelmezeken kívül a focimezeket is előszeretettel hordja a kis Kai. Az apukája korábbi (Everton) és jelenlegi (Manchester United) klubjának mezét is viselte már. De a két spanyol óriás (Real Madrid, Barcelona) dresszében is domborított már. Stílusosan Szent Patrik napján, az ír nemzeti ünnepen az ír válogatott  meze volt rajta.

 

Természetesen bevásárolni is szeret :

A zene világa sem áll távol Kaitól, ugyanis karácsonyra dobszerkót kapott:

Kai szülei, Coleen McLoughlin és Wayne Rooney ismeretsége régi időkre nyúlik vissza. Már 12 éves koruk óta ismerik egymást. A United vörös ördöge 2008.  júniusában vette feleségül gyermekkori szerelmét. A lagzit Olaszországban, Genova közelében egy luxusjachton tartották. A boldogító igent egy 17. századi kastályban mondták ki. A násznépet az ara kedvenc együttese, a Westlife és a férj kedvenc bandája, a Stereophonics szórakoztatta. A nagy esemény öt millió fontot kóstált.

Az már a kevésbé romantikus fejezethez tartozik, hogy Wayne Rooney többször is megcsalta feleségét. Ráadásul ez akkor is megtörtént, amikor a kis Kai még az anyukája pocakjában volt. Coleen olyannyira megbocsátott férjének, hogy útban a második csemete, aki szintén fiú lesz.  

Szólj hozzá!

Címkék: waynerooney Coleen McLoughlin futballcsemeték kairooney


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr986119523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása