HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.12.31. 11:30 Ági07

BOLDOG ÚJ ÉVET, FOCIRAJONGÓK!

Mi mással búcsúztatnám az évet, mint vicces képekkel és egy humoros videóval. Jöjjenek most ezek.

1, Zlatan Ibrahimovic csodálatos távoli ollózós gólt lőtt az angolok elleni barátságos meccsen. Gólöröme sokakat megihletett, íme az egyik átdolgozás: Zlatan Lovag

 

2, A következő képben az a szép, hogy nem photoshop eredménye. A bal oldali focistát nem nehéz felismerni, ő Christian Karembeu. A másik két játékos viszont már komoly fejtörést okoz. A jobb szélső Juan Sebastián Verón, míg a középső nem más, mint Roberto Mancini a Manchester City menedzsere. A kép akkor készült, amikor mindhárman a Sampdoria játékosai voltak.

3, Fazekas Anna írónőnk legismertebb meséjének könyvborítója egy kicsit másképp:

 

4, Az egyik hobbit szerepében Carles Puyol. A spanyol védő komoly eséllyel indult volna A gyűrűk ura szereplőválogatásán és a sminkmestereknek sem lett volna túl sok dolga. A Guardian egyik olvasójának műve:

 

5, A Juventus játékosát, Leonardo Bonuccit az egyik tini nindzsa teknőc bőrébe bújtatták. Természetesen Leonardot alakítja. Szintén a Guardian egyik olvasójának ötletéből:

Végül következzen egy videó az idei Európa-bajnokság vicces pillanatairól:

[youtube qn7oZUkUGDA nolink]

 

MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK JÓ MECCSEKBEN ÉS SZÉP GÓLOKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! :)

Szólj hozzá!

Címkék: BUÉK


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr956119519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása