HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.21. 19:09 Ági07

Álarc mögött

Maszkot viselnek, mégsem szuperhősök és nem farsangi bálba készülnek. Mégis nevezhetjük őket hősöknek, hiszen egy védőmaszkkal nem éppen leányálom játszani. Legtöbben a pályán elszenvedett sérülés miatt kénytelenek viselni a kiegészítőt, míg van aki szórakozóhelyen keveredett bajba. Egyesek még a maszk díszítésére is ügyeltek.

A Fradi egykori és jelenlegi játékosait megtalálták az arc- és orrcsonttörések.  Balog Zoltán, Ferenczi István, Dragóner Attila, valamint Mark Otten is kénytelen volt viselnie a védőálarcot. Legutóbb a Fradi kapusa, Jova Levente kényszerült rá, aki annak rendje és módja szerint ki is díszítette. Zöld-feketére festette, a mezszámát is rápingálta, sőt még két csillaggal is ellátta, amely a Ferencváros 28 bajnoki címére utal.

Két maszkos, ha találkozik: Petr Cech, a Chelsea hálóőre, közel volt ahhoz, hogy Darth Vaderré alakuljon, ugyanis egy 2006-ban elszenvedett koponyatörés miatt minden meccsen fejvődében véd és ez még kiegészült egy maszkkal is, mert az orra is eltört. Cech a tavalyi Leverkusen elleni BL-meccsen egy másik maszkossal futott össze, méghozzá az egykori csapattárs Michael Ballackal. Mintha egy pankrációmérkőzés előtti pillanatképet látnánk:

A Liverpoolban 1981-1994 között védő Bruce Grobbelaar nem volt egy unalmas figura: többek között spagetti-lábakon dülöngélt a '84-es AS Roma elleni Bl-döntőn. Az idióta mozgással sikeresen megzavarta a büntetőt végrehajtó játékosokat. A Vörösök emelhették magasba a trófeát. Amikor kénytelen volt maszkot viselni, akkor sem egy letisztult változat mellett döntött:

Az egykori szerb és angol játékosban, Sinisa Mihajlovicban és Paul Gascoigneban több közös dolog is van: mindketten megfordultak a Lazioban és mindketten hasonló stílusú maszkot viseltek. Az állakpcsát törő Mihajlovic úgy nyilatkozott, hogy álarcos lovagnak érzi magát benne, nem olyan rossz, mint ahogyan sokan képzelik, de a periférikus látást akadályozza.

Hazánk fia, Vanczák Vilmos nemrég Zorro-álarcban futballozhatott arccsonttörése miatt. Melyről úgy nyilatkozott, hogy nem túl komfortos a viselése, de a lényeg, hogy megvédje az újabb töréstől.

A Chelsea bekkje, John Terry és a Newcastle játékosa, Shola Amerobi egyaránt átlátszó maszkban 'pompázott':

A Malagát erősítő Martin Demichelis és a Roma ásza Daniele De Rossi hasonló stílusú maszkot viselt:

Klaas-Jan Huntelaar, Michal KadlecChristoph Metzelder egyaránt orrtörés miatt hordott maszkot. Ám a Bayer Leverkusen játékosa, Kadlec kakukktojásnak számít, ugyanis ő két kölni drukker vandálságának köszönheti a sérülést.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fradi


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr246119489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása