HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.07. 14:52 Ági07

Az ex-Manchester United játékos környezettudatos Teletubby otthona

Gary Neville a Manchester United és az angol válogatott korábbi játékosa tavaly februárban akasztotta szögre a futballcsukát. Jelenleg az angol válogatott másodedzője és Nagy-Britannia  legkörnyezettudatosabb házának jövőbeli birtokosa, ami éppen olyan mint a teletubbyk otthona. Szóljon most erről a fáma és a tervekről képeket is láthattok.

Az ex-Manchester United játékos 8000 négyzetméteres 'zöld-háza'2.824.000.000 Ft-ból épül. Több mint három évig tervezték és egy évig kellett várni a tervek jóváhagyására, a ház építése csak az idei év októberében kapott zöld jelzést. A földalatti építmény valósághű mása Dipsy, Laa-laa, Po, Tinky-Winky, azaz a Teletubbyk (a kilencvenes évek végének népszerű és sokat vitatott rajfilmsorozata) otthonának. A ház alakja egy virágot formáz, melynek középpontjában található a konyha és körülötte a szobák. Természetsen a fitnesz terem és medence sem hiányzik a repertoárból.

Neville háza lesz az első és egyenlőre az egyedüli szén-monoxid kibocsátástól mentes ház Északkelet-Angliában. Az ökoházak lényege, hogy minél kevésbé szennyezik a környezetet és megújuló energiaforrásokat használnak, úgy mint szélenergia, napenergia, és hasznosítja az esővizet is. Rendkívül drága beruházás, de hosszútávon megtérül. A focista többször is úgy nyilatkozott, hogy a jövőben szeretne környezetbarát futball stadionok építésében is részt venni. A legfrissebb hírek szerint legújabb ötlete, hogy focipályát tervezez és építtet az Old Trafford közelében lévő szállodájának tetejére. Gary Neville focista karrierjét nem a legkreatívabb poszton töltötte, de úgy látszik, hogy nincs ötletek és kreatívitás híján és az építészet remek terep, hogy kiélje merész vágyait.

A Neville-lak impozáns belső és külső tere

 

Szólj hozzá!

Címkék: teletubby ökoház garyneville


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr486119477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása