HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.05. 20:01 Ági07

Ausztrál reggeli olaszosan tálalva, avagy Del Piero debütál

A szombati reggeli mellé remek programnak ígérkezik Alessandro Del Piero debütálása az ausztrál A-League-ben. A Wellington-Sidney Fc találkozót magyar idő szerint 8:30-kor rendezik. A Juventus élő legendája a vendégeket erősíti.

alessandro_del_piero_sydney_ansa.jpg

Alessandro Del Piero óriási közönségkedvenc, így holnap az internet segítségével biztosan sokan figyelemmel követik majd bemutatkozását. A Sidney FC az új-zélandi Phoenix otthonában kezdi meg az ausztrál bajnokságot. Nem kérdés, hogy a Juventus-ikon emelni fogja az ausztrál bajnokság átlagnézőszámát és népszerűségét, ahogyan David Beckham tette az észak-amerikai labdarúgó-bajnoksággal. Nem Del Piero az első európai sztár, aki a kenguruk földjén próbál meg sikert aratni, ugyanis korábban Robbie Fowler két szezont játszott itt. Az egykori liverpooli csillag 18 gólt szerzett, egyszer az év játékosának választották, valamint két alkalommal elnyerte az ausztrál aranycipőt is. Szintén idén nyáron szerződött Ausztráliába Fowler egykori éktársa, a nagy angol maci Emile Heskey, aki a Newcastle Jets gárdáját választotta. 

További szószaporítás helyett azonban hangozzon el az ukáz: Alessandro híveinek holnap a monitor előtt a helyük! ;)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr814822285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2012.10.06. 01:20:25

Ahogy olvasom itt Robbie Fowler nevét beugrott egy kép egy különös gólőrömről. Mikor gól után felakarta szívni az alapvonalat kokain fogyasztást imitálva.

www.youtube.com/watch?v=tW8ZIdJZ9dU&feature=related

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2012.10.06. 01:22:40

Robbie Fowler nevét halva beugrott egy különös gólöröm, mikor felakarta szívni az alapvonalt kokain fogyasztást imitálva:) Imádtam a pasit.

www.youtube.com/watch?v=IYEMa465re0

Ági07 2012.10.06. 10:12:40

@1x2: Nemrég néztem újra én is. Nem semmi figura! :)
süti beállítások módosítása