HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.14. 13:45 Ági07

Futballhétköznap - 11. hét

Vajon di Matteo a Bajnokok Ligájában is győzelemmel debütál a Chelsea kispadján? Lesz-e örömünnep Bilbaoban? Sok futballszurkolót foglalkoztat ez a két a kérdés. Az elsőre ma, a másodikra holnap kapunk választ.

CHELSEA-NAPOLI, szerda, 20:45

Az első találkozón 3:1-re nyertek az olaszok, így Di Matteonak, a Chelsea újdonsült mendezserének nem lesz könnyű dolga a továbbjutást illetően. Az FA-kupában (Birmingham 0:2 Chelsea) és a Premier League-ben (Chelsea 1:0 Stoke) sikerült nyernie Drogbáéknak. A Napoli ellen nehezebb dolguk lesz.

Sokat érhet még Mata idegenben szerzett találata. Chelsea továbbjutást érzek a levegőben.

Tipp a végeredményre: Chelsea 2:0 Napoli

 

ATHLETIC BILBAO - MANCHESTER UNITED, csütörtök, 19:00

Az Európa Liga első találkozói közül a baszkok szolgáltatták a legnagyobb meglepetést a Manchester United legyőzésével. Már az első percekben látszott, hogy a Bilbao játékosai nem feltartott kezekkel léptek pályára az Álmok Színházában. A vége 3:2 lett és még a United örülhetett, mivel a 92. percben büntetőt ítéltek a javukra. Bilbaoban kellő koncentrációval a hazaiak örülhetnek majd a végén és az 1977-es csapat babérjaira törhetnek.

'77-ben ugyanis az Athletic Bilbao bejutott az Európa Liga elődjének, az UEFA-kupának a fináléjába. Két meccsen dőlt el a győztes személye és a Juventus csak idegenben lőtt több góllal kerekedett felül. A baszkok, akkor többek között a Milant és a Barcelonát is elbúcsúztatták.

Tipp a végeredményre: Athletic Bilbao 1:1 Manchester United

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea napoli manchesterunited futballszombat athleticbilbao


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr794316409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása