HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.10. 15:06 Ági07

Futballhétvége - 6.hét

Manchester United-Liverpool és Afrika-kupa döntő a menü.

MANCHESTER UNITED-LIVERPOOL, SZOMBAT, 13:45 (Digi Sport)

Legutóbb januárban találkoztak egymással a felek az FA-kupa 4. fordulójában, akkor a Vörösök nyertek 2:1-re és kiejtették Fergusonékat a sorozatból. A Liverpool a 7. a United az 1. helyről várja a rangadót. A manchesteriek továbbra is kénytelenek nélkülözni Phil Jonest és Lindegaardot. Úgy néz ki, hogy Cleverley visszatér holnap. A Liverpooliaknál Jose Enrique játéka kérdéses.

Suarez-Evra-ügy miatt a szokásosnál is pikánsabb a két klub szombati összecsapása. Az uruguayi a Tottenham ellen Scott Parkert rúgta hasba. A felvételek alapján szándékosnak tűnt az eset, de Suarez csak sárgát kapott. Kíváncsian várom, hogy az Old Traffordon visszafogja-e magát.

Tipp a végeredményre: Manchester United 3:0 Liverpool

 

ELEFÁNTCSONTPART-ZAMBIA, VASÁRNAP, 20:00 (Eurosport)

Zöld és narancssárga színekbe öltözik a döntő. Elefántcsontpart 1992-ben, míg Zambia 1974 és 1994-ben jutott a torna döntőjébe. Az elefántok '92-ben meg is nyerték a finálét, míg Zambia mindkétszer elbukta a végét. Elefántcsontpart legeredményesebb játékosa Didier Drogba 3 góllal. A másik oldalon Christopher Katongo és Emmanuel Mayuka is háromszor volt eredményes. Drogbáék az esélyesebbek, de Zambia okozhat meglepetést, már a döntőbe jutásuk is annak számít, és ha már ott vannak, miért ne nyerhetnék meg első alkalommal a kontinensviadalt.

Tipp a végeredményre: Elefántcsontpart 1:2 Zambia

KATONGO GYŐZTES TALÁLATA EGYENLÍTŐ-GUINEA ELLEN:

 

ZAMBIA-GHÁNA ELŐDÖNTŐ, MAYUKA GYŐZTES GÓLJA ÉS AZ ELMARADHATATLAN SZALTÓ:

DROGBA IS LŐTT GYŐZTES GÓLT, MÉGHOZZÁ SZUDÁNNAK

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr184090322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.02.12. 20:46:57

Mi a véleményed az Evra-Suarez cirkuszról?

Ági07 2012.02.15. 15:13:41

@tothcsab: Suarez már a múltban is bizonyította, hogy nem erőssége a jó modor és a fair play (pl.Bakkal-féle harapás) és Scott Parkert sem véletlenül rúgta hasba. Simán kinézem belőle, hogy beszólt Evrának. De az tény, hogy jó játékos.
süti beállítások módosítása