HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.05. 12:38 Ági07

Cristiano Ronaldo: 27

 

Sokan imádják és sokan utálják, középút nincs. Azonban kétségkívül a mai labdarúgás egyik kulcsfigurája és kiemelkedő játékosa. Cristiano Ronaldo ma 27 éves. A Viasat Explorer ma este 7 órakor műsorra tűzte A Castrol Edge bemutatja: Ronaldo- a végsőkig tesztelve dokumentumfilmjét. A port.hu rövid ismertetője így szól róla:

"Figyelje meg Cristiano Ronaldo legendás ügyességét, erejét és gyorsaságát, amikor nem a pályán van, hanem egy jól felszerelt laboratóriumban! A világ legjobb sporttudósai a legmodernebb technikai eszközökkel vizsgálják, miközben egy sor tesztnek vetik őt alá, melyek majd pontosan megmutatják, mitől is ilyen "penge" játékos. Filmünk lassított felvételek és nagy felbontású számítógépes animáció segítségével, valamint futballszakértőkkel, például Fabio Capellóval és Arséne Wengerrel készített interjúk felhasználásával páratlan áttekintést ad a sportolóról, mélyen bevonva bennünket Ronaldo világába, hogy megtudjuk, megvan-e benne az erő a jó szerepléshez vagy összeomlik a rá nehezedő nyomás alatt."
 

2 komment

Címkék: cronaldo


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr674067745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.02.06. 22:36:00

Ez az ember egyszerűen tökéletes testtel rendelkezik, kevés sportág van ahol nem állná meg a helyét. Ha nem amortizálja le magát sztem 40 éves koráig simán játszhat mint Giggs. Ha iylen szempontból nézzük a Real Madrid 95 milliója érte, nem is volt sok.
A viselkedése: Sztem sokat fejlődött ezen a téren, régen rühelltem, de mostanában sokkal kevesebbet színészkedik, viszont azt magának köszönheti hogy sokan utálják. Nem tud a nagyon komoly meccseken vezéregyéniség lenni, gondolok itt pl a Portugál válogatottra, vagy A Real-Barca meccsekre, én ebben látom a gyengéjét.

Ági07 2012.02.07. 09:24:07

@tothcsab: Abszolút egyetértek Veled! Kíváncsi leszek, hogy az EB-n mit alkot majd. Lehetősége lenne javítani az összképen.
süti beállítások módosítása