HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.27. 16:00 Ági07

Futballszombat - 4. hét

Ősi riválisok csapnak össze a ködös Albionban az FA-kupában. Az olasz bajnokságban dobogósok találkoznak.

LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED, 13:45

Az egyébként sem szokványos párharcnak külön pikantériát ad az Evra-Suarez eset. A francia nem teszi majd zsebre, amit a Liverpool drukkerei szombaton zúdítanak a nyakába. Minden focirajongó számára közismert, hogy Suarezt Evrával szembeni rasszista megnyilvánulása miatt tiltották el 8 meccsre. A Vörösöket érzékenyen érintette az uruguayi támadó hiánya, mivel ő csapat leggólérkezenyebb és legkreatívabb játékosa. A Newcastletől csillagászati áron vásárolt Andy Caroll még mindig nem indította be a gólgépet és összeségében a csapatnak sem megy a játék. A bajnokságban csak a hetedik helyen állnak. Viszont a héten a Manchester City-t kiejtették a Ligakupából és ez egyben azt is jelenti, hogy bejutottak a sorozat döntőjébe, amit február 26-án rendeznek a Wembley-ben. Ellenfelük a Cardiff City lesz. A Pool tudhatja magáénak a legtöbb (7) Ligakupa győzelmet.

Az FA-kupában a Vörösök az Oldhamet, a Vörös Ördögök a városi rivális Manchester City-t győzték le a legjobb 16 közé kerülésért. Ferguson csapata a Liverpool legyőzésével egy 27 éves átkot törne meg, ugyanis utoljára 1985-ben fordult elő, hogy az Anfielden győzték le az FA-kupában a Poolt.

Tipp a végeredményre: Liverpool 2:3 Manchester United

 

JUVENTUS-UDINESE, 20:45

Az Öreg Hölgy jelenleg vezeti a bajnokságot, az Udinese mindössze 3 ponttal lemaradva a harmadik pozíciót foglalja el. A Juventus az egyetlen csapat a Serie A-ban, amely még veretlen, illetve ők kapták a legkevesebb gólt, tizenkettőt. Továbbá ők az egyetlen csapat, akik pontot tudtak csenni az Udinese otthonából. Ezt a bravúrt tavaly december 21-én hajtották végre. Di Natale jelenti a legnagyobb veszélyt a Juventus számára, ő szerezte az Udinese góljainak a felét, egész pontosan 14-et. Mindent összevetve minimális hazai győzelemre tippelek.

Tipp a végeredményre: Juventus 2:1 Udinese

Szólj hozzá!

Címkék: juventus liverpool udinese manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr533906799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása