HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.13. 20:53 Ági07

Futballhétvége - 2. hét

Liverpool visszavágna az őszi vereségért a Stokenak, míg a futballvilág vasárnap este Milánóra veti szemét.

Liverpool-Stoke, szombat-16:00

Ősszel a Stoke hazai pályán Walters büntetőjével 1:0-ra verte a Liverpoolt. A Vörösök revansra készülnek. A jó szereplésre minden esély megvan, mivel a Pool otthon még nem kapott ki és a Stoke játékosai nehezen találják a góllövő cipőt idegenben (mindössze 8 gólt lőttek eddig idegenben, csak a Fulhamnak van rosszabb statisztikája: 6 találat). A hazaiak kapuját egykori csatáruk Peter Crouch fogja rohamozni, míg a Fazekasokét valószínűleg Andy Carroll, aki eddig nagyon halovány teljesítményt nyújtott (2 gól a bajnokságban).

A Liverpool a 6., míg a Stoke a 8. pozícióból várja a találkozót.

Tipp: Liverpool 1:0 Stoke

 

AC Milan-Inter, vasárnap - 20:45 (Digi Sport)

Az olasz bajnokság jelenleg két legjobb formájában lévő csapata találkozik vasárnap este egymással. A Milan az elmúlt 5 meccséből négyet megnyert és egy találkozón döntetlent játszott, míg az Inter a legutóbbi öt párharcát megnyerte. Legutóbb tavaly, a Szuperkupa döntőben találkoztak egymással a felek, akkor 2:1-re a piros-feketék nyertek.

Az AC Milan 12 meccs óta nem talált legyőzőre. A 2006-07-es szezonban volt egy 15 meccses veretlenségi szériájuk. Akkor az Inter parancsolt megálljt nekik és 1:0-ás győzelmet arattak. Nem hiszem, hogy ez újra bekövetkezne vasárnap.  Jelenleg a Milan vezeti a Serie A-t, míg az Inter az ötödik a tabellán.

Tipp: Milan 2:0 Inter

Kedvcsináló videó a derbihez:

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool milan inter stoke futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr273543546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása