HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.17. 18:21 Ági07

Futballvasárnap - 50. hét

Egy angol illetve egy olasz meccset választottam a vasárnapi kínálatból.

Manchester City-Arsenal, 17:10 (Digi Sport)

A City az előző fordulóban kikapott a Chelseatől, így már nincs veretlen csapat a Premier League-ben, ráadásul a Bajnokok Ligájából is kiestek. A kérdés az, hogy ez egy hullámvölgy vagy egy pillanatnyi rövidzárlat volt-e. Az Arsenal utáni meccsüket követően már sokkal okosabbak leszünk. Tavaly 3:0-ra nyert Manchesterben az Arsenal, Song, Bendtner és Nasri voltak a góllövők. Utóbbi kettő már máshol szerepel. Továbbá az Ágyúsok az utóbbi 8 meccsükön nem kaptak ki az angol bajnokságban (7 győzelem, 1 döntetlen). Mindkét oldalon egy-egy nagy hiányzó van. A Cityben Clichy hiányzik majd, mivel a Chelsea ellen kiállították, míg a másik oldalon Andre Santos sérült meg hosszabb időre. A legnagyobb esélyt egy döntetlenre látok a jelenlegi formák alapján.

Tipp: Man.City 2:2 Arsenal

 

Napoli-AS Roma, 20:45 (Digi Sport)

A Napoli az 5. helyen áll, a Roma viszont csak a 10. pozíciót foglalja el. Bár mindössze 3 pont választja el a két csapatot. Akár Luis Enrique állásába is kerülhet egy vereség vagy legalábbis a szakadék szélére sodorná a spanyol edzőt. A Napoli az elmúlt 5 bajnokijából 4 találkozón döntetlent ért el. Ezt írhatjuk a  BL szereplés számlájára is, mivel igencsak sokat kivesz a játékosokból, hogy több fronton is helyt kell állniuk. Mindenesetre a BL-ben továbbjutottak és a bajnokságban sem kell szégyenkezniük azért.

Tavaly Nápolyban 2:0-ra nyertek a hazaiak Hamsik és Juan öngóljával. Idén is hazai győzelemre tippelek.

Tipp: Napoli 3:0 AS Roma

Szólj hozzá!

Címkék: roma arsenal napoli manchestercity futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr433471317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása