HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.15. 18:44 Ági07

18 éve történt: KISPEST HONVÉD 2:3 MANCHESTER UNITED

18 éve ezen a napon játszott Bajnokok Európai Kupája (!) meccset a Kispest Honvéd a Manchester United csapatával. A Kispest így állt fel: Brockhauser István, Plókai Attila, Bánfi János, Csehi Tibor, Szabados József, Illés Béla Halmai Gábor, Duró József (61' Orosz Ferenc), Stefanov István, Vincze István, Hamar István. A Manchester United pedig a következő csapattal: Schmeichel, Parker, Bruce, Pallister, Irwin, Roy Keane, Ince, Robson, Sharpe, Cantona, Giggs  (84' Phelan)

A Honvéd góljait Szabados és Stefanov szerezte, míg a Vörös Ördögök találatait Steve Bruce, Roy Keane és Eric Cantona.

A Manchesterből egyedüliként Ryan Giggs még mindig aktív. Steve Bruce a Sunderland menedzsre, Mike Phelan a Manchester United pályaedzője, Cantona a francia strandfoci válogatott edzője.

A meccs összefoglalója, hang nélkül, úgyis a kép a lényeg:)

Szólj hozzá!

Címkék: manchesterunited kispesthonvéd


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr13230063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása