HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.05. 14:19 Ági07

A hét játékosa - Rudolf Gergely

 Több játékos is esélyes volt a címre. Van Persie 4 gólt szerzett San Marino ellen, Özil kettőt lőtt az osztrákoknak a zseniálisan játszó német válogatottban, Rooney szintén kettőt vágott Bulgáriának. Nekünk magyaroknak természetesen Rudolf Gergely játéka volt a csúcs a svédek ellen. Szabicsnak adott egy zseniális gólpasszt, majd a 90. percben ő mattolta Isakssont. Rudolf Gergely magabiztossága példaértékű és ez most remek játékkal is párosult. Reméljük Moldova ellen és a görög bajnokságban is hasonló teljesítményt láthatunk tőle.

34. hét Wayne Rooney
33. hét Kun Agüero
32. hét Klaas-Jan Huntelaar
31. hét Nani
30. hét Daniel Frahn
29. hét Kiss Tamás
28. hét Liban Abdi
27. hét Abby Wambach
26. hét Mark Otten
25. hét Pablo Barrera
24. hét José Andrés Guardado
23. hét Javier Hernandez
22. hét Roman Pavljucsenko

1 komment

Címkék: hétjátékosa rudolfgergely


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr393204177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.09.05. 20:03:28

A svéd óriás is így látja: pepsifoci.hu/node/96159

Rudolf rengeteget fejlődött az utóbbi időben. Tudatosan építette karrierjét, merész döntésekkel, vagányan (lásd a Filipovic-eset). Olyan tökösen cselekszik az életben, ahogy a pályán is.
süti beállítások módosítása