HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.02. 15:07 Ági07

Futballpéntek - 35. hét

Rendhagyó módon most nem futballszombat vagy futballvasárnap az apropó. Tengernyi válogatott meccset rendeznek ma, köztük a Magyarország - Svédország és a Hollandia - San Marino összecsapásokat.

Magyarország - Svédország, 19:45

Nem túl kedvezőek az előjelek számunkra a sok sérült kulcsjátékos miatt. Ráadásul nem nevezhetjük magunkat svéd specialistának sem. 2008. szeptember 10. - Svédország 2:1 Magyarország, 2009. szeptember 5. - Magyarország 1:2 Svédország, 2010. szeptember 3. - Svédország 2:0 Magyarország. Ma kiderül, hogy folytatódik-e a rossz sorozat vagy végre megtörik a svéd átok.

Hollandia - San Marino, 20:30

A csoport másik meccsén Hollandia rekordgyőzelemre tör San Marino ellen. Az 1912-es finnek elleni 9:0-ás győzelem és az 1972-es ugyanilyen arányú siker a svédek ellen a csúcs. Minden esélye megvan a rekorddöntésre a jelenlegi FIFA ranglista első helyezettjének. Huntelaar mostanság ontja a gólokat a Schalkéban és az EB-selejtező sorozat góllövőlistáját is vezeti 8 góllal.

Ellenkező pályaválasztással 5:0-ra nyert az Oranje:

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország svédország hollandia sanmarino futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr533197865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása