HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.08.01. 15:09 Ági07

A hét játékosa - Daniel Frahn

A negyedosztályú Leipzig játékosa, Daniel Frahn kulcsszerepet vállalt csapata továbbjutásában a német kupában. A Leipzig 3:2-re nyert és ezzel kiejtette a Farkasokat a német kupából. A fiatal játékos egy félidő alatt mesterhármast rúgott. Jelenlegi csapatában 2010 óta játszik, 30 meccsen 15 gólt lőtt. Ezt megelőzően a harmadosztályú Babelsberg 03 játékosa volt, 87-szer öltötte magára a csapat mezét és 45 gólt szerzett. A német U19-es válogatottban egyszer lépett pályára.

A Leipzig - Wolfsburg meccs összefoglalója:

29. hét Kiss Tamás
28. hét Liban Abdi
27. hét Abby Wambach
26. hét Mark Otten
25. hét Pablo Barrera
24. hét José Andrés Guardado
23. hét Javier Hernandez
22. hét Roman Pavljucsenko

Szólj hozzá!

Címkék: leipzig hétjátékosa danielfrahn


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr993117219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása