HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.24. 12:23 Ági07

Futballvasárnap - 29. hét

A mai slágermeccsek: két rangadó a magyar bajnokságból és Copa America-döntő.

Videoton - Paks, 16:00

A paksiak legfontosabb láncszeme: Böde Dániel

A héten a Videoton a Sturm Graz ellen búcsúzott a nemzetközi kupákból, míg a Paks óriási meglepetésre továbbjutott a norvég Tromsö ellen. Mivel a Paks a nemzetközi meccseit Székesfehérváron játsza, így nem lesz ismeretlen számukra a helyszín. Kiegyenlített párharcra számítok. A Videoton jobb játékerőt képvisel, de a Paks csapatként sokkal egységesebb a fehérváriaknál. Ráadásul a hétközi siker is motiváltabbá teszi őket.

Tipp: 2:2

 

Ferencváros - Diósgyőr, 18:00

Seydire különösen kell majd figyelnie a fradistáknak

A Fradi hétközben szerencsétlen körülmények között esett ki az Európa Ligából. A játékosok emiatt valószínűleg nincsenek a legjobb lelkiállapotban. Ezt a kudarcot vagy a javukra fordítják és megmutatják egy remek játékkal és győzelemmel a szurkolóiknak, hogy van bennük kurázsi. A másik eshetőség, hogy begörcsölnek és ezt a Diósgyőr kihasználja. A Diósgyőr az első fordulóban nagyszerű játékkal verte a Zalaegerszeget és többen remek egyéni teljesítményt nyújtottak; Seydi, Lippai és a spanyol játékosok is.

Tipp: Ferencváros 3:2 Diósgyőr

 

Uruguay - Paraguay, 21:00 - Buenos Aires

Suarez játéka döntő lehet

Uruguay válogatottja 14 Copa America elsőséggel büszkélkedhet holtversenyben Argentínával. Ma este egyeduralkodóvá válhat. Erre meg van minden esélye, mivel Paraguay válogatottja nem nyert meccset a rendes játékidőben az idei Copa Americán. A kiesés szakaszban mindkétszer tizenegyesekkel jutottak tovább. Amennyiben a paraguay-i nemzeti tizenegy nyerné a döntőt, úgy a harmadik Copa America győzelmét ünnepelhetné.

Tipp: Uruguay 3:0 Paraguay

Szólj hozzá!

Címkék: uruguay videoton fradi paks diósgyőr paraguay futballszombat copaamerica


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr543093267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása