HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.04.06. 21:49 Ági07

90 éve történt: az olasz válogatott történetének legnagyobb veresége

1924 április 6-án az Azzurri történetének legnagyobb vereségét szenvedte el. Hogy ez miért érdekes? Azért mert a magyar válogatott mérte ezt a nagy erejű, 7:1-es csapást az olasz nemzeti csapatra.

magyarolaszkislanynagyfoci

A felkészülési mérkőzést a ma már nem létező józsefvárosi MTK Stadionban rendezték 40.000 néző előtt. A magyar válogatottból a Hangya becenévre hallgató Molnár György volt igazán elemében.: tíz perc alatt ért el mesterhármast. Molnár Magyarországon csak egy klubban, az MTK-ban játszott, ahol igazán kiváló mutatóval rendelkezett: 180 meccs/138 gól. A szintén az MTK-ban futballozó Braun József duplázott, először akciógólt szerzett, majd büntetőből volt eredményes. Rajtuk kívül Eisenhoffer József és Opata Zoltán is betalált. Előbbi  később az  Olympique Marseille együttesével edzőként nyert bajnokságot. Az olaszok tizenegyesből szerezték a szépítő gólt.

MAGYARORSZÁG-OLASZORSZÁG 7:1 (2:0)
VEZETTE: Seemann (osztrák)

 Magyarország: Zsák Károly- Fogl II Károly, Fogl III József- Tóth Gyula, Pruha Antal, Blum Zoltán- Braun József, Molnár György, Opata Zoltán, Eisenhoffer József, Jeny Rudolf.
Szövetségi kapitány: Kiss Gyula
 Olaszország Combi- Rosetta, De Vecchi- Cevenini III, Romano, Aliberti- Conti, Ardissone, Baloncieri, Rosso, Monti III.
Szövetségi kapitány: Vittorio Pozzo. Gólszerzők: Braun (17., 42.-11-es), Eisenhoffer (49.), Molnár (59., 60., 69.), Opata (70.), Cevenini III (76.-11-es).

magyarolaszkislanynagyfoci2

 

magyarolaszkislanynagyfoci3

 

Forrás: huszadikszad.hu, magyarfutball.hu, nso.hu, tdifh.blogspot.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr66119700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása