HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.12.31. 19:48 Ági07

2013 - Kislány, nagy sikerek!

Az idei év a tavalyinál is sikeresebben telt a blog életében. A Kislány, nagy foci  népszerűsége tovább nőtt, még a határon túlra is átgyűrűzött. Tekintsük át az elmúlt esztendőt együtt!

TÉVÉSZEREPLÉSEK

A Digi Sport Reggeli Start c. műsorában két alkalommal vendégeskedtem. Áprilisban a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek esélyeit latolgattuk Máté Gáborral, a Katona József színház igazgatójával. Májusban egy futballtörténelmi esemény, Sir Alex Ferguson visszavonulása volt a beszélgetés témája, ez alkalommal Farkasházy Tivadar volt a beszélgetőpartnerem. A videókat a képre kattintva nézhetitek meg!

laszloagidigi

lászlóágidigisport

ÚJSÁGCIKKEK

Márciusban a Heti Témában jelent meg egy velem készült interjú, melyben többek között arról is meséltem, hogy miként kezdődött nálam a foci iránti szenvedély. Valamint azt is elárultam, hogyan született meg a blog.  Az újság internetes felületén is megjelent az interjú, amit ide kattintva elolvashattok.
Júliusban a női Európa-bajnokság kapcsán keresett meg a Magyar Szó c. vajdasági napilap újságírója. Abban a beszélgetésben az esélylatolgatáson kívül a női foci általános helyzetét is elemeztem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy bejött-e a tippem az EB végső győztesét illetően, akkor nézzetek be IDE!

INTERJÚK

Sikerült mikrofonvégre kapni két magyar válogatott focistát: Stieber Zoli, a Greuther Fürth középpályása többek között arról mesélt, hogy milyen érzés 80 ezer dortmundi fanatikus előtt gólt lőni, míg Bogdán Ádám a Wayne Rooney ellen hárított büntetőre emlékezett vissza.

Az MR2-Petőfi Rádió közkedvelt műsorvezetője, Buda Marci is válaszolt kérdéseimre, melyekből megtudhattuk, hogy számára Zinedine Zidane az örök kedvenc és a Real Madridért dobog a szíve.
De Omar Momani, a Goal.com népszerű karikaturistája is örömmel felelt kérdéseimre. A világszerte közismert rajzolóművésszel készült beszélgetésem az idei év legolvasottabb bejegyzése lett a blogon.

És volt olyan is, amikor nem én voltam a kérdező: a Chelsea népszerű blogja, a Stamford Lions és a nagy látogatottságú Real Madriddal foglalkozó oldal, a Madridom.hu is interjút készített velem. De a Népsport Fogadóóra c. blogja is kíváncsi volt rám.

NYEREMÉNYJÁTÉKOK

Könyvkiadóknak köszönhetően népszerű nyereményjátékokat indítottam a blog Facebook-oldalán. Az Akadémiai Kiadó felajánlásával egy szerencsés olvasó hozzájuthatott Alessandro Del Piero - Játsszunk még! c. könyvéhez, a Partvonal Kiadó Sir Alex Ferguson önéletrajzi kiadványát ajánlotta fel, míg a Gabo Kiadó jóvoltából Cristiano Ronaldo - Szenvedélyem a tökéletesség c. könyvét nyerhetitek meg.
Jó hír, hogy az új évben további nyereményjátékok várhatók a blogon! ;)

A FACEBOOK-OLDAL NÉPSZERŰSÉGE

Júniusban megszületett a 1000. like, míg novemberben már a 2000.-et ünnepelhettük! Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult a Facebookon zajló élvezetes, szórakoztató beszélgetésekhez, hiszen ez a blog életének legfontosabb terepe.

kislanynagyfoci1000

kislanynagyfoci2000

Szeretném megköszönni a megtisztelő érdeklődést a blogom összes olvasójának és a Facebook-oldal követőinek. Köszönöm az értékes hozzászólásokat és a lájkokat! Emellett hálával tartozom a Reggeli Start stábjának, amiért két alkalommal is a vendégük lehettem, illetve a Heti Témának, a Magyar Szónak, valamint a könyvkiadóknak, akik lehetővé tették a nyereményjátékokat az oldalamon! Ne feledjétek, jövőre VILÁGBAJNOKSÁG!! ;) Tartsatok velem akkor is!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr926119675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása