HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.10.25. 20:44 Ági07

Különleges Stadionok: "Úszó Stadion" - Szingapúr

Vannak komoly történelemi múlttal rendelkező impozáns stadionok, de akadnak olyan pályák is, amelyek földrajzi adottságaiknak és a festői környezetnek köszönhetően varázsolnak el minket. Sorozatomban ezeket a stadionokat szeretném nektek bemutatni. Az aktuális állomás, Szingapúr, Délkelet-Ázsia leggazdagabb városa, ahol a világ egyetlen vízre épített stadionját találjuk.

A 30 ezer férőhelyes létesítmény  egy sportkomplexum része és a szingapúri Marina-öbölben található. A pályát 2007-ben vehette birtokba a nagyérdemű. Hogy miért építettek a vízre? A válasz 'ponfonegyszerű': a Nemzeti Stadiont átépítették és kellett egy ideiglenes pálya. :)
Csak nehogy viszontlássuk a szingapúri találmányt kis hazánkban is...Lehetne például egy ideiglenes Puskás Stadion a Dunán, amíg elkészül az állandó. :D Viccet félretéve, az első hivatalos labdarúgó-mérkőzést 2009. februárjában rendezték két amatőr csapat részvételével. De az igazat megvallva nem a foci uralja a komplexumot. A lelátót minden évben birtokba veszik a Forma 1 rajongói a Szingapúri Nagydíj alkalmával, hiszen a pálya nyomvonala erre halad el. 2010-ben itt rendezték az Ifjúsági Olimpiai Játékokat és korábban a Szingapúri Vízifesztiválnak is otthont adott. No de most már beszéljenek helyettem a lélegzetelállító képek.

kislanynagyfociszingapuruszostadion

 

kislanynagyfociuszostadion

 

kislanynagyfociuszostadion2

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

kislanynagyfociuszostadion4

 

kislanynagyfociuszostadion5

 

kislanynagyfociuszostadion6

 

1. RÉSZ - Különleges Stadionok: Gospin Dolac – Horvátország

Szólj hozzá!

Címkék: Szingapúr különlegesstadionok Úszóstadion


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr636119663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása