HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.10.24. 19:47 Ági07

Aki megállította Wayne Rooney-t – exkluzív interjú Bogdán Ádámmal

2012-ben a Bolton szurkolói az év játékosának választották, közben pedig az év legjobb magyar labdarúgója címet is bezsebelte. Megadatott neki, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában, a Premier League-ben lépjen pályára.
Az angol topligában egy alkalommal Wayne Rooney büntetőjét is hárította. De a Kislány, nagy foci érdeklődését nem hárította el: exkluzív interjú követezik Bogdán Ádámmal a magyar válogatott és a Bolton Wanderers hálóőrével!

bogdankislanynagyfoci

1, Nagyon fiatalon kerültél a Boltonhoz. Mesélj a kezdeti időkről. Könnyen ment a beilleszkedés?

19 évesen kerültem a csapathoz, a beilleszkedés pedig könnyen ment. Sokat segített, hogy mindig is arra vágytam, hogy Angliában, a Premier League-ben játszhassak. Angolul is jól kommunikáltam, így ez sem okozott gondot. Az edzések eleinte nagyon megviseltek, hozzá kellett szoknom a kinti tempóhoz és elvárásokhoz.

2, Azt olvastam, hogy Manchesterben laksz. Szoktál járni a United vagy a City meccseire? Van olyan csapattársad, akivel közös programokat is szoktatok szervezni?

Azt túlzás lenne mondani, hogy „szoktam,” de volt szerencsém mind a két stadionban játszani és meccset nézni is. Ami a csapattársakkal való „összejárást” illeti: közös csapatépítő programokon kívül nem jellemző hogy a csapattársaimmal elmennék vacsorázni vagy szórakozni.

3, Mi pályafutásod eddigi három legemlékezetesebb momentuma?

Felejthetetlen volt a bemutatkozásom a Premier League-ben a Birmingham City ellen és a debütálásom a magyar válogatottban. Valamint emlékezetes volt a Liverpool elleni győzelmünk. És plusz egy élményként megemlíteném a United elleni meccsemet, amikor kivédtem Rooney tizenegyesét.

4, Sajnos nem indult túl jól a Bolton idei szezonja. Nyolc forduló telt el győzelem nélkül. Miben látod az eredménytelenség okát?

A Championship nagyon kiszámíthatatlan. Szinte mindenki megverhet mindenkit. Emellett sajnos sok esetben nem használjuk ki az adódó lehetőségeinket. Ezáltal sok döntetlenünk van.

5, Melyik volt az első világbajnokság, amelyet követtél és melyik válogatottnak drukkoltál?

A ’94-es vb döntőjére emlékszem, azonban a ’98-as világbajnokságot teljes hosszában követtem. Emlékeim szerint az angoloknak szurkoltam.

bogdanadamkislanynagyfoci

VILLÁMKÉRDÉSEK

Ki a kedvenc labdarúgód a már visszavonult játékosok, a “régi nagyok” közül ki a példaképed, ki számodra az igazi labdarúgó-ikon?

A kapusok közül Peter Schmeichel. A mezőnyjátékosok közül pedig Zidane, akit a futball művészének tartok. És Ronaldót sem szabad kihagyni, mármint a Fenomént.

Szerinted ki a három legjobb kapus a Premier League-ben?

Szerintem jelenleg a legjobb formában lévő kapusok: Mignolet (Liverpool), Peter Cech (Chelsea), Lloris (Tottenham).

Kedvenc csapatod? Nincs igazán kedvenc csapatom.

Kedvenc könyved? George Orwell: 1984

Kedvenc filmed? Szeretem a Guy Richie filmeket. A vígjátékok közül egyértelműen az Ace Ventura a csúcs! Illetve amit külön kiemelnék: In Bruges (A magyar keresztségben „Erőszakik”) A magyar produkciók közül az Üvegtigris első és második része a kedvenc, valamint az Argo és a Kontroll.

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet? Pihenéssel, golfozással, biciklizéssel.

Szólj hozzá!

Címkék: bolton magyarválogatott bogdánádám


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr526119662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása