HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.10.15. 14:09 Ági07

Szülinapos paradicsommadár! - Isten Éltessen Jorge Campos!

Életem első világbajnoksága az 1994-es Egyesült Államokban rendezett torna volt. Több momentum és játékos is élénken él az emlékezetemben, a mexikói kapus, Jorge Campos is ebbe a kategóriába tartozik. A szivárvány összes színében pompázó mezeivel hívta fel magára futballrajongók millióinak figyelmét. Az alacsony termetű hálóőr többször belekóstolt a csatár szerepkörébe is, általában két mezszáma volt, az 1-es és a 9-es. Első klubcsapatában, a Pumasban több mint 30 gólt szerzett. 47. születésnapja alkalmából következzék egy válogatás Campos színpompás mezeiből.

17

 

campos1

 

tumblr_m7scadnSBs1qd42iyo1_400

 

jorge-campos-sera-homenajeado-en-zapopan

 

tumblr_mswuw4sL8h1si4fovo1_1280

 

en-emotivo-juego-se-despide-el-brody

 

images

 

campos

 

jorge-campos-mexican-goalkeeper1

Szólj hozzá!

Címkék: kapus jorgecampos 1994vb Campos


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr226119656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása