HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.08.05. 17:21 Ági07

Top 5 szépségdíjas találat a magyar bajnokság 2.fordulójában

Örömteli esemény, hogy a magyar bajnokság második fordulója nem nélkülözte a szép találatokat. Ezek közül választottam ki az öt legszebbet. Plusz adalék, hogy magyar játékosok nevéhez fűződnek a gólok.

AZ ÖTÖDIK:  Kabát Péter a Puskás Akadémia ellen Dusan Vasziljevics fantasztikus labdát tálalt Kabát elé, aki megszelítette, majd Hajdúch lábai között a kapuba gurította.

[youtube QEXH-XIUVVI nolink]

A NEGYEDIK: Radó András második gólja a Győr ellen. Iszlai passza után Radó kicselezte Djordjevicset, majd a hálóba lőtt.

[youtube J4c-xbTmVZQ nolink]

A HARMADIK: Bese Barnabás a Diósgyőr ellen. Az MTK 19 éves fiatal tehetsége csereként állt be és 14 méterről igazi csodagólt lőtt.

[youtube Vyva2x1vIP0 nolink]

A MÁSODIK: Tisza Tibor az MTK ellen. Tisza szabadrúgásból óriási bombagólt lőtt a rövid felsőbe.

[youtube oTzNgqIX8Rk nolink]

AZ ELSŐ: Pölöskei Zsolt a Diósgyőr ellen. 30 méterről elképesztően nagy gólt lőtt Pölöskei. Bármelyik topbajnokság gólösszefoglalójában megállná a helyét.

[youtube z6RpRyfteXw nolink]

 

Forrás: MLSZ TV

Szólj hozzá!

Címkék: pölöskei besebarnabás kabátpéter magyarbajnokság radóandrás tiszatibor


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr206119643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása