HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.05.10. 17:21 Ági07

Hétvégi meccsajánló - A Barca bajnoki címet ünnepelne Madridban, a Wigan meglepetést okozna az FA-kupa döntőjében

Két meccset ajánlok a figyelmetekbe a hétvége kínálatából, az egyik biztosan nagy ünnepléssel ér véget, míg a másikon nagy esély van rá.

FA-kupa döntő: MANCHESTER CITY-WIGAN (szombat, 18:15-Sport1-Élő)

wiganmanchestercitykislanynagyfoci

A Wigan első alkalommal jutott be a  a világ legrégebbi sorozatának fináléjába, ezzel szemben a City a 10. döntőjére készül. Ráadásul a 2011-es FA-kupa siker volt Roberto Mancini első címe  a Manchester Cityvel, ami azt jelentette, hogy 35 év után újra trófeával gazdagodott Manchester kékebbik felének vitrinje. Két évvel ezelőtt is egy kiscsapat volt az ellenfél, akkor a Stoke Cityt győzték le Yaya Touré góljával. Most a Wigan próbálja meglepni Vincent Kompanyékat és a labdarúgást kedvelőket. Az is elképzelhető, hogy Roberto Martínez együttese kiesik a Premier League-ből (jelenleg a 18. azaz kiesőhelyen tanyáznak), közben pedig bezsebeli az FA-kupát. Valljuk be őszintén, hogy a Premier League jelenlegi mezőnyének legfiatalabb klubja nem sok eséllyel indul a City ellen. A PL idei szezonjában oda-vissza kikaptak tőlük (Wigan 0:2 Man.City; Man.City 1:0 Wigan) és a játékosállomány erősségét figyelembe véve is nagy különbség van a két gárda között. Bár szokták mondani: egy meccsen bármi megtörténhet. Ennek ellenére én mégsem érzek meglepetést a levegőben. Tipp: Manchester City 3:1 Wigan

Kedvcsinálónak nézzetek meg  egy válogatást, melyben az FA-kupa döntőinek legszebb góljait láthatjátok:

[youtube 4QziKhX67Zc#! nolink]

 

Spanyol bajnokság: ATLÉTICO MADRID - BARCELONA  (vasánap, 19:00-Sport1-Élő)

atleticomadridbarcelonakislanynagyfoci

A Barcelona Madridban, a Vicente Calderónban bajnoki címet ünnepelhet (a hátralévő három találkozó eredményétől függetlenül), ha legyőzi az Atléticot. A Katalánokkal az utóbbi időben rendszeresen meggyűlik a Matracosok baja. A Nou Campban rendre nagy verésbe szaladtak bele, míg otthon tisztes eredményt elérve, mégis vesztesen hagyták el a gyepet. Bár Vilanova csapata mostanság nincs kirobbanó formában és főleg a hátsó alakzatukat illetően akadnak problémáik, de ennek ellenére legyőzik Falcaóékat. Tipp: Atletico Madrid 1:2 Barcelona

A Barca TV összeállította a Top10 legnagyszerűbb Barca gólt, ami az Atletico stadionjában született. Jöjjenek hát a szemkápráztató gólok, Henrytól, Ronaldinhótól, Ronaldótól és a többi nagy játékostól:

[youtube UHHhL0n2MlY nolink]

KELLEMES HÉTVÉGÉT ÉS JÓ SZURKOLÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK! 

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona wigan manchestercity atleticomadrid fa-kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr246119608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása