HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.28. 12:44 Ági07

Filmajánló: A csodacsapat

Nyakunkon a hosszúhétvége, irány a mozi!  A locsolás és a húsvéti ajándékozás mellett szakítsatok időt A csodacsapat c. francia filmre, melyben egy szedett-vedett alakulat küzd a francia kupáért és támadást indítanak a rekeszizmaitok ellen!

A vígjáték középpontjában egy lecsúszott edző áll, aki a drogokat és az alkoholt sem veti meg. Egyik nagy botránya után büntesképp egy Bretagne partjainál található kis szigetre száműzi a bíróság. Utolsó esélye, hogy a helyi futballcsapatot kupagyőzelemre vezesse és így megmentse a lakosok egyetlen munkalehetőségét, a halkonzerv üzemet.

A filmet a Piafot és a Bíborfolyók második részét jegyző Olivier Dahan rendezte. A főszereplők egyike az az Omar Sy, aki az Életravalókban alakította Drisst és lopta be magát a szívünkbe. Gad Elmaleh A boldogság sosem jár egyedül c. romantikus komédiából  lehet ismerős, melyben Sophie Marceau szerelmét játszotta. A komédiához remek magyar szinkron is készült a szakma krémjével (Gesztesi Károly, Rudolf Péter, Kálid Artúr,  Scherer Péter, Kerekes József , Reviczky Gábor)  és egy debütánssal, aki nem más mint  Mészöly Kálmán. A 'Szőke Szikla' Jean Renonak kölcsönözte a hangját. De a nagy focirajongó Ganxta Zolee-t is hallhatjuk majd.  

A magyar válogatott tagjai múlt héten premier előtt nézték meg a vígjátékot. Hajnal Tamás, nemzeti csapatunk középpályása elmondta, hogy a válogatott összetartásokon a péntek estéket rendszerint filmnézéssel töltik. Hajnal kedvence  a  Gladiátor, de az Életrevalókat is a favoritjai közé sorolta

Jó szórakozást a filmhez! ;)

A film magyar nyelvű előzetese:

[youtube Tcqexk8yiuE nolink]

A csodacsapat a sporthírekben:

[youtube KywFpLJAC-4 nolink]

Szereted a focit? Körkérdés a film bemutatóján. Válaszol Gesztesi Károly, Ganxta Zolee, Gundel-Takács Gábor, Gyurcsík Tibor:

[youtube uuIOYQqbt4w nolink]

A Magyar Labdarúgó Szövetség felvétele a premier előtti vetítésről:

[youtube oPwG_lIxKxs nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: magyarválogatott acsodacsapat omarsy


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr986119589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása