HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.12. 13:23 Ági07

Beckham kislánya igazi vezérszurkoló

Harper Beckham még csak 19 hónapos, de már most vérbeli focidrukker.

David Beckham szülei és felesége, Victoria Beckham valamint a gyerekei (Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper) is ellátogattak a játékos hétvégi meccsére.  A Paris St Germain a Nancy együttesét fogadta és Zlatan Ibrahimovic duplájának köszönhetően 2:1-re nyertek a hazaiak. Beckham csereként beállva negyed órát játszott. Családtagjai közül a képek tanúsága szerint pici lánya, Harper élvezte leginkább meccset.

Csak elegánsan: Harper krémszínű virágos kabátban drukkolt az apukájának. 

A legifjabb Beckham utód már korábban is járt focimeccsen, amikor apukája még a Los Angeles Galaxynál rúgta bőrt. Láthatóan akkor sem volt zavarban, teljes erőbedobással szurkolt apukájának:

Szólj hozzá!

Címkék: DAVIDBECKHAM harperbeckham


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr86119577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása