HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.25. 14:44 Ági07

Bepillantás a múlt matricás albumába: ex-West Ham játékosok

Sokan bélyegeket gyűjtenek, mások a modellrepülőkért vannak oda. A labdarúgás szerelmeseinek gyermekkora pedig a focis matricák jegyében telt. Bizonyára sokatoknak vannak kellemes emlékei a lutra-albumokról, ragasztós füzetekről, matricás kiadványokról. Ki hogy nevezte. Új rovatomban ezt a korszakot idézem fel:  Az Old Panini weboldal segítségével minden héten kiválasztok három ismert embert a futball világából és összevetem a retró képüket a mostani ábrázatukkal. Következzen most három egykori West Ham játékos.

1, HARRY REDKNAPP  (született: 1947. március 2.)

Redknapp első profi csapata a West Ham United volt, ahol 18 évesen debütált. A bal oldali képen 24 éves a csodálatos barkóval rendelkező Harry. :) 41 évvel később a szájtartás és a nézés mit sem változott, csak a táskák lettek nagyobbak. Mostanság a QPR menedzsereként tevékenykedik, ahol a ráncai csak sokasodnak, mivel jelenleg sereghajtó a londoni gárdával.

2,  FRANK LAMPARD (született: 1978. június 20.)

Lampard akkor került a Kalapácsosokhoz, amikor édesapja volt a másodedző a klubnál. 18 éves korában csatlakozott a felnőttekhez és 25 éves volt, amikor leigazolta őt a Chelsea, ahol igazi legenda lett.  Kölyökképe az évek során keményebb arcvonásokba csapott át, de alapvetően nem sokat változott.

 3, RIO FERDINAND (született: 1978. november 7.)

Ferdinand is a West Ham köpönyegéből bújt ki és Frank Lamparddal együtt bontogatta a szárnyait a londoni alakulatnál. 18 évesen debütált a nagyoknál és az 1997-98-as szezonban a szurkolók az 'év kalapácsosának' választották. Később  a Leeds Unitedhez került, majd jelenlegi csapatához, a Manchester Unitedhez igazolt. Vörös Ördögként négyszer választották be a Premier League-ben az év csapatába.

A rovat korábbi bejegyzései:

1, RÉSZ - három aktív edző, aki egykoron rúgta a bőrt

2, RÉSZ - három holland, három különböző generáció tagja.

3. RÉSZ – brazilok egykor és most

4. RÉSZ - szülinaposok-február.18.

Szólj hozzá!

Címkék: harryredknapp matricásalbum franklampard rioferdinand


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1006119566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása