HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.30. 10:28 Ági07

Egy infantilis elme angliai viszontagságai, azaz Balotelli manchesteri kalandjai

Milanba igazolásával véget érnek Mario Balotelli manchesteri kalandjai. Összegyűjtöttem nektek Super Mario ámokfutásait.

2010. augusztus: a Manchester City 22,5 millió font ellenében leigazolta Balotellit az Intertől. Ekkor még nem sejtették, hogy mekkora terhet vesznek a nyakukba. :) A City friss igazolása úgy gondolta, hogy egyből leteszi a néjegyét: matt fekete Audi A8-as autójával kisebb karambolt szenvedett. A helyszínelés alkalmával 5000 font készpénz volt nála, amire a biztos úr rá is kérdezett. Balotelli válasza: "Mert gazdag vagyok."

2010. november: A West Brom elleni meccsen letudta első és második Premier League-gólját, majd első kiállítását is.

2010. december: Bunyó az edzésen 1.rész - Saját csapattársát,  Jérome Boatenget (jelenleg a Bayern Münchenben rúgja a bőrt) támadta meg egy edzés alkalmával. A védő becsúszása nem tetszett Marionak.

2010. december: Balotelli bezsebelte a Golden Boy díjat, amit az adott év legjobb 21 év aluli játékosának ítélnek oda. Balo gondoskodott róla, hogy ne legyen pozitív kicsengése az eseménynek. Az Arsenal ifjú középpályása, Jack Wilshere is a jelöltek között volt. Az olasz azonban kijelentette, hogy fogalma sincs, hogy ki az a Jack Wilshere. A City edzője, Roberto Mancini rendre utasította Mariot az eset után.

2011. március: A Dinamo Kijev elleni Európa-liga meccsen egy brutális talpalás miatt azonnali piros lappal mehetett idő előtt zuhanyozni. Mégsem emiatt marad emlékezetes ez a meccs, ugyanis a találkozó előtt Super Mario óriási küzdelmet folytatott bemelegítéshez szüksége mez felvételével. Nézzétek:

2011. március: Unaloműzésként darts nyilakkal dobálta meg a City egyik ifi játékosát. Póló is készült az incidens kapcsán:

2011. április - Bunyó az edzésen 2. rész - Ezúttal a csapatkapitánnyal, Vincent Kompanyval akasztotta össze nem létező bajuszát hősünk.

2011. október: Haverjaival tűzijátékozás közben kis híján magukra gyújtották SuperMario kéglijét. A tűzoltók fékezték meg a tüzet. Az eset után parádés játékkal és két góllal vette ki a részét a Manchester United elleni 6:1-es győzelemből. Egyik gólja után felhúzta a mezét, melyen a következő felirat állt: „Miért mindig én?" (Why always me?)

2011. november: A Liverpool ellen csereként lépett pályára, majd 18 perc elteltével két sárgával kiállítatta magát. Utána szétrúgta az Anfieldi stadion öltözőjének ajtaját. A Pool akkori edzője Kenny Dalglish, így kommentálta az  ámokfutást: „Szerintem saját magát állíttatta ki. Néha a tükörbe kell nézni, hogy megtaláld a választ.”

2011. december: Balo mindenféle tiltás ellenére éjszakai kiruccanással hangolt a Chelsea elleni bajnokira. Vezeklésképp már a 2.percben betalált Petr Cech kapujába.

2011. december - Bunyó az edzésen 3.rész - Micah Richards rossz passzal szolgálta ki Balotelli uraságot, mire az keresetlen szavakkal válaszolt. Ennyi elég is volt a verekedés kirobbanásához.

2012. január: A Tottenham elleni bajnoki alkalmával Scott Parker fejét taposta meg az olasz. A játékvezető nem vette észre, de a felvételek alapján később négy meccsre eltiltották.

2012. március:  Az Internél első sajtótájékoztatóját tartotta  Andrea Stramaccioni, amit Mario Balotelli tett emlékezetessé (ki más? :) ).  Az esemény közepén betoppant a fenegyerek, kezet fogot mindenkivel, majd kivonult a teremből.

2012. április: Brutálisan szabálytalankodott Alex Songgal, majd Bacary Sagnával is az Arsenal elleni bajnokin. Meglepő módon egy sárga lappal fejezte be a találkozót. Mancini a következő kommentárt fűzte az esethez: "Továbbra is játszathatom Mariót, de minden alkalommal azt kockáztatnánk, hogy leküldik, ahogyan ma is. Ellenben akár az utolsó percben is képes betalálni. Szeretem őt srácként és játékosként is, mert ismerem őt. Nem egy rossz srác. Fantasztikus játékos. Sajnálom őt, mert kezdi elvesztegetni a tehetségét. Remélem, hogy megérti, hogy rosszul alakulhat a jövője, és hogy tud változtatni a viselkedésén."

2013. január - Bunyó az edzésen 4. rész: A Manhester Citynél eltöltött időszakának csúcsa, hogy nekiment edzőjének, Roberto Mancininek a csapat tréningjén.

 

Folytatás hamarosan immár Milánóból. ;)

Forrás: Guardian

Szólj hozzá!

Címkék: premierleague manchestercity mariobalotelli


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr326119548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása