HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.23. 13:48 Ági07

Bradfordi csoda - Irány a Wembley!

A negyedosztályú Bradford bejutott az angol Ligakupa döntőjébe. Irány a mennyország, azaz a Wembley!

Igazi tündérmesének számít, hogy a negyedosztályú kiscsapat bejutott az Angol Ligakupa fináléjába. Nézzük mely csapatokat búcsúztatta a Bradford: Notts County (3.osztály); Watford (2.osztály); Burton Albion (4.osztály); Wigan (Premier League); Arsenal (Premier League), Aston Villa (Premier League).

A legnagyobb skalp az Arsenal, de a Burton Albion kivételével mindegyik csapat magasabb osztályban szerepel. Az együttes összértéke: 5.975.000 euro (forrás: transfermakt.de), míg az elődöntőbeli ellenfelüké, az Aston Villáé 120.250.000 euro. Csak hogy érzékeljük a különbségeket.

A Bradford egyetlen jelentős trófeáját, az FA-kupát 101 éve nyerte. A Premier Leaugbe 77 év után jutottak vissza 1999-ben, de  a "Baromfik" csak két szezont éltek túl. Pénzügyi problémák miatt egészen a negyedik osztályig zuhantak. Az együttes idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A Ligakupa-döntőbe jutás méltó a jeles eseményhez.   A bradfordiak egyik leggólerősebb játékosa a 22 éves bermudai, Nakhi Wells. Az összes sorozatot figyelembe véve már 17 gólnál jár. A másodosztályban Bradford Citynek van a legnagyobb befogadóképességű stadionja: 25,136 fős.

Február 24-én a futball szurkolók figyelme a negyedosztályú kiscsapatra, a Bradford Cityre és a Wembley-re irányul. Ma este kiderül, hogy ki lesz az ellenfelük a fináléban: Chelsea vagy Swansea? Részemről Hajrá Bradford! Irány az Európa-liga!

Szólj hozzá!

Címkék: bradford angolligakupa


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr626119542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása