HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.09. 14:54 Ági07

FIFA-gála: Messi pöttyös öltönyétől az elhízott Depardieu-ig

Lionel Messi pöttyös öltönye, elhízott Gerard Deperdieu és a Real Madrid játékosainak csinos párjai.

Az angol  Daily Mail megfejetette Lionel Messi pötyös szerelésének titkát. Az immáron négyszeres aranylabdás honfitársát, a legendás Diego Maradonát 1995-ben kapták lencsevégre egy hasonló mintázatú csodában. Talán ez lehetett a példa a Barcelona zsenije előtt. De úgy néz ki, hogy nem mindig a pöttyös az igazi, mert nem aratott túl nagy sikert Lionel Messi öltönye.

Gerard Depardieu nem éppen kecses alkatával tűnt ki a meghívott vendégek közül. Talán még soha nem volt ilyen kövér a napokban orosz állampolgárrá váló francia színész.

Hogy szép dolgokról is essék szó, jöjjenek a Real Madrid játékosainak asszonykái. :)

Az Aranylabda-szavazáson második helyen befutó Cristiano Ronaldo barátnőjével, az orosz szupermodell Irina Shaykkel érkezett a gálára:

A Fifa álomcsapatába bekerülő Sergio Ramost spanyol tévés párja, Pilar Rubio kísérte el:

A dream teambe szintén bekerülő Xabi Alonso feleségével, Nagore Aranburuval vett részt a gálán:

A Real Madrid kapusa, Iker Casillas Sara Carboneroval, televíziós riporter párjával az oldalán jelent meg. Casillast is beválasztották a Fifa all star csapatába: 

 

Szólj hozzá!

Címkék: aranylabda cronaldo lionelmessi GerardDepardieu


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr976119528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása