HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.07. 20:26 Ági07

Lionel Messi nyerte az Aranylabdát

A  Barcelona és az argentin válogatott játékosa, Lionel Messi zsinórban negyedszer nyerte el az Aranylabdát.

Messi a futballtörténelem első négyszeres aranylabdása. Az argentin játékosnak  2006 aranylabdása, Fabio Cannavaro adta át a díjat. Lionel Messi klubszinten nem futott jó szezont a Barcelonával. A bajnokságot a Real Madrid mögött a második helyen zárták a katalánok, míg a Bajnokok Ligájában az elődöntőben véreztek el a későbbi győztes Chelsea ellen. Mindössze a spanyol kupát sikerült besöpörnie Pep Guardiola együttesének. Messi azonban számolatlanul termelte a gólokat. A tavalyi évben 91-szer zörgette meg az ellenfelek kapuját, mellyel megdöntötte Gerd Müller 1972-es rekordját, amikor is a német játékos 85 találatig jutott.

Igaz hogy Lionel Messi volt az este nyertese, de azért joggal pályázhat a FIFA-gála legrosszabbul öltözött futballistája címre is. Hogy Messi rajongóinak ne a pöttyös öltöny maradjon meg az emlékezetében, következzék egy-két jól sikerült kép a négyszeres aranylabdásról.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: aranylabda lionelmessi


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr246119525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása