HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.03. 14:56 Ági07

Harry Redknapp: "Frank Lampard sztár lesz."

Harry Redknapp 17 évvel ezelőtt a West Ham United menedzsereként a klub szurkolói fórumán védte meg az akkor 18 éves Frank Lampardot.

"Minden képessége megvan hozzá, hogy klasszis középpályás váljon belőle. Fantasztikus a hozzáállása, jól passzol és a góllövés képessége is a birtokában van." Az egyik szurkoló kritikájára válaszolt  így Harry Redknapp. Aki nem mellesleg Frank Lampard nagybátyja. Redknapp akkor elismerte, hogy Lampard még  nem elég jó, de meglátják sztár lesz belőle. A sajtótáékoztató ITT megtekinthető.

Harry Redknapp kiváló jósnak bizonyult. Frank Lampard a Chelsea játékosaként valóban sztár lett. Klasszis középpályássá érett. A Chelsea-vel szinte mindent megnyert: Bajnokok Ligája-győztes, háromszoros angol bajnok, négyszeres FA-kupa-győztes, kétszeres Ligakupa-győztes. Díjait és elismeréseit hosszan sorolhatnánk. A 2005-ös év volt Lampard számára a csúcs: a szakma és a szurkolók is az év legjobbjának választották Angliában, második lett az Aranylabda-szavazáson és a FIFA-év játékosa szavazásán is a képzeletbeli dobogó második fokára léphetett fel.

forrás: The Sun

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea harryredknapp franklampard


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr136119522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása