HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.12.15. 09:24 Ági07

Szombati pasi: TIM HOWARD

Az idei évben ez már a sokadik szombati munkanap, amit az eddigiekhez hasonlóan szeretnék feldobni egy jó vágású focistával, aki ráadásul félig magyar. Tim Howardról az Everton és az amerikai válogatott kapusáról van szó, akinek magyar az édesanyja, Fekete Eszter. Az észak-amerikai bajnokságban kezdte pályafutását, ahol már nagyon fiatalon az év kapusának választották. Nagyszerű teljesítményére Sir Alex Ferguson is felfigyelt, melynek eredményeként leigazolta őt a Manchester United. A rá nehezedő nyomással nem tudott megküzdeni és először kölcsönben, majd végleg az Evertonhoz került. A liverpooli csapatnál megtalálta számításait: a hétvégi fordulóban megszakítás nélkül a 200. alkalommal védi az Everton hálóját a Stoke City ellen. Howard a tavalyi Premier League szezonban első gólját is megszerezte,  a bajnokság történetében először lőtt kapus egészpályás találatot. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy honfitársunknak Bogdán Ádámnak lőtte. De Howard rendkívül szimpatikusan viselkedett, nem ünneplte gólját, korábban már kapott ő is ilyen találatot és jól tudta, hogy milyen érzés lehet Bogdánnak.

Most pedig beszéljenek helyettem a képek. Elsőként az Everton játékosairól készült 2013-as naptárból jöjjön egy kép a magyar származású kapusról.

A bejegyzéshez segítségül hívtam a jenkifoci.blog.hu oldalát. Köszönet érte!

Szólj hozzá!

Címkék: szombatipasi timhoward


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr516119509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása