HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.12.02. 19:51 Ági07

EZÜSTLABDA-szavazás 2012: Döntő

A tavalyi évhez hasonlóan idén is útjára indítottam az Ezüstlabda-szavazást; egy hónapon keresztül szavazhattatok a továbbjutókra. Négy csoportból nyolc játékos jutott a döntőbe. 

Az Ezüstlabda szavazás azon játékosok elismerésére született meg, akik kiváló idei teljesítményük ellenére kimaradtak az Aranylabda-jelöltek 23-as névsorából. Nem csak Messinek és C. Ronaldonak jár a rivaldafény, rajtuk kívül is vannak remek focisták, akik megérdemlik a figyelmet!

Következzék hát az a nyolc játékos, aki a fináléba jutott.  A Kislány, nagy foci Facebook oldalán voksolhattok majd a kedvencetekre. Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.

EDEN HAZARD: Előző szezonban 22 gól és 16 gólpassz a Lille-ben, az év játékosa Franciaországban. A Chelsea-vel repülőrajt, 3 gól és 10 gólpassz.

ROBERT LEWANDOWSKI: A Dortmunddal német bajnok és kupagyőztes. A német kupa gólkirálya. A Bundesligában tavaly 22 találatig jutott.

JOE HART: Angol bajnokságot nyert a Manchester City-vel, ahol egy alkalommal a hónap játékosa volt. A 2011-12-es szezon végén megkapta a Premier League aranykesztyűjét.

MARIO MANDZUKIC: Az EB társgólkirálya, a torna egyik felfedezettje, a horvát válogatott legjobbja. Az előző szezonban 12 gólt lőtt a Wolfsburgban.

EDINSON CAVANI: Olasz kupát nyert a Napolival. 23 góljával harmadik a helyen végzett a Serie A góllövőlistáján.

DAVID SILVA: A spanyol válogatottal Európa-bajnokságot nyert és beválasztották a torna álomcsapatába is. Angol bajnoki címet ünnepelhetett a Manchester City-vel. Ő adta a legtöbb gólpasszt a szezonban, számszerint 15-öt.

MARIO GOMEZ: BL-ezüstérmes és német szuperkupa-győztes a Bayern Münchennel. A májusban befejeződött szezonban ő szerezte a második legtöbb gólt a bajnokságban (22) és a BL-ben is (12).

CESC FABREGAS: Európa-bajnok a spanyolokkal, a torna álomcsapatának tagja. A spanyol Király-kupa győztese a Barcelonával.

Szavazáshoz kattintsatok az alábbi képre, így eljuttok a Kislány, nagy foci Facebook-oldalára:

Szólj hozzá!

Címkék: ezüstlabda


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr396119495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása