HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.14. 12:16 Ági07

David Beckham - Pontos, mint egy svájci óra

David Beckhammel mindent el lehet adni. Az elmúlt héten a H&M alsónemű kollekcióját promotálta, tegnap már arról adott hírt a Facebook oldalán, hogy a svájci Breitling független óragyártó vállalat reklámarca lett. A hosszútávú együttműködés jegyében le is forgattak egy reklámfilmet a focistával, melyben Becks az új modelljüket reklámozza. A Transocean Chronograph Unitime Worldtimer óra többek között arra is képes, hogy időzóna váltásnál automatikusan átáll az aktuálisra. David Beckhamnek ez különösen jól jön, mivel gyakran utazza át az óceánt eleget téve különböző reklámkötelességeinek és olykor a ködös Albionba is hazalátogat. Az angol középpályás csapatával, a Los Angeles Galaxyval is brillírozik, már csak egy hajszál választja el őket a döntőbe jutástól. Így lehetőségük lesz megvédeni a tavalyi bajnoki címüket.

Jöjjenek hát a fényképek és a forgatásról készül werkfilm. Jó szórakozást! ;)

Beckhamnek olyan elődei  voltak, mint Sean Connery, aki James Bondként hordta a neves órát a Tűzgolyó c. filmben, de a mindent túlélő Bear Grylls is viselte a svájci terméket.

 

Werkfilm a forgatásról:

[youtube gie7gptttyY nolink]

 

Szólj hozzá!

Címkék: Breitling DAVIDBECKHAM


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr186119484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása