HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.11. 19:39 Ági07

Ezüstlabda-szavazás 2012: B-csoport

A tavalyi évhez hasonlóan idén is útjára indítottam az Ezüstlabda-szavazást; egy héten keresztül szavazhattatok az A-csoport jelöltjeire: Hazard, Giovinco, Moutinho, Dzagoev, Lewandowski, Vidal. Közülük ketten jutottak be a nyolcas döntőbe, Hazard és Lewandowski. MOST PEDIG KÖVETKEZZÉK A B-CSOPORT!

Az Ezüstlabda szavazás azon játékosok elismerésére született meg, akik kiváló idei teljesítményük ellenére kimaradtak az Aranylabda-jelöltek 23-as névsorából. Nem csak Messinek és C. Ronaldonak jár a rivaldafény, rajtuk kívül is vannak remek focisták, akik megérdemlik a figyelmet!

A SZAVAZÁS MENETE:

A 23 játékost 4 csoportra osztottam, a csoportokról a Kislány, nagy foci Facebook oldalán voksolhattok majd. Második alkalommal a B-csoport kerül sorra, az első kettő legtöbb szavazatot kapó játékos továbbjut a DÖNTŐBE.  Az B-csoportban a következő játékosok találhatóak:

JOE HART: Angol bajnokságot nyert a Manchester City-vel, ahol egy alkalommal a hónap játékosa volt. A 2011-12-es szezon végén megkapta a Premier League aranykesztyűjét.
DANIELE DE ROSSI: A nyári Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző olasz válogatott egyik legjobbja volt.
FRANK LAMPARD: BL-győztes, az FA-kupa győztese. A 2011-12-es szezonban a Chelsea leggólerősebb játékosa.
MARIO MANDZUKIC: Az EB társgólkirálya, a torna egyik felfedezettje, a horvát válogatott legjobbja. Az előző szezonban 12 gólt lőtt a Wolfsburgban, idén már 10 Bayern-találatnál jár.
FERNANDO LLORENTE: Európa-liga ezüstérmes, spanyol-kupa ezüstérmes. A spanyol bajnokságban tavaly 17 gólt lőtt, ez Európa-ligában pedig hetet. Utóbbi tornának ő volt a nagy felfedezettje.
GIORGIO CHIELLINI: Olasz bajnok és szuperkupa-győztes. EB-ezüstérmes. A Juventus és az olasz válogatott egyik legjobbja.

Szavazáshoz kattintsatok az alábbi képre, így eljuttok a Kislány, nagy foci Facebook-oldalára:

Szólj hozzá!

Címkék: ezüstlabda


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr966119481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása