HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.08. 18:50 Ági07

Nyertesek/vesztesek: Sporting-verés Videoton módra/Horror sérülések

 
NYERTESEK:
 
 
videoton-sporting.jpg
 
 Videoton: A Sousa-legénység óriási meglepetésre 3:0-ra legyőzte a Sportingot az Európa-ligában. A fehérváriak két  meccs után a második helyen állnak a G-csoportban a Baselt és a Sportingot megelőzve.
 
Saber Khelifa (Evian): A tunéziai játékos mesterhármasával nyert az Evian a Montpellier otthonában.
 
Lionel Messi, C.Ronaldo (Barcelona, Real Madrid), André-Pierre Gignac, Zlatan Ibrahimovic (Olympique Marseille, PSG): Ami a spanyoloknak az El Clasico, az a franciáknak a Le Classique. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy egy estén rendezték mindkettőt. Mindkét találkozó 2:2-re végződött és 2-2 főszereplője akadt mindkét párharcnak. A spanyoloknál Messi és C.Ronaldo rúgott 2-2 gólt, míg a franciáknál Gignac és Ibra villant kétszer. C.Ronaldo ráadásul mesterhármast lőtt a Bajnokok Ligájában az Ajax ellen.
 
Joe Hart (Manchester City): Roberto Mancini a Dortmund elleni Bajnokok Ligája találkozó után külön kiemelte Hart teljesítményét és elmondta, hogy nélküle nem tartották volna otthon az egyik pontot. A City kapusa valóban fantasztikus teljesítményt nyújtott. A hétvégi Sunderland elleni bajnokit kapott gól nélkül hozta le.
 
BATE Boriszov: A Bajnokok Ligája idei szezonjának egyik legnagyobb meglepetését okozták azzal, hogy 3:1-re legyőzték a tavalyi ezüstérmes Bayern Münchent. A BATE két mérkőzést követően vezeti az F-csoportot, megelőzve a Valenciát, a Bayern Münchent és a Lille-t. 
 
Wayne Rooney (Manchester United): Több hetes kihagyás után hamar formába rendült Rooney. Az elmúlt héten 4 gólpasszt osztott ki; kettőt a Bajnokok Ligájába és kettőt a bajnokságban.
 
Chelsea: A BL-ben a Nordsjaelland-nak, a Premier League-ben a Norwichnak gurítottak négyet.   
 
PSV: Az eindhoveni gárda lenyűgöző teljesítménnyel rukkol elő az utóbbi időben. Nem elég, hogy megnyerik a meccseiket, zsákszámra termelik a gólokat. A legutóbbi 11 meccsükön (EL, bajnoki) összesen 45 (!) gólt szereztek és csak hármat kaptak.  
 
Chris Wondolowski (San José Earthquakes): Mesterhármast szerzett és egy gólpasszt is kiosztott az észak-amerikai bajnokságban a Colorado ellen, ezzel főszerepet vállalt csapata 4:1-es sikerében. 25 találatával vezeti a góllövőlistát és már csak két gólra van a mindenkori MLS-rekord beállításától (1996: Roy Lassiter-27 gól)
 
Seattle Sounders: Több mint 66.ezer néző tekintette meg az észak-amerikai bajnokságban a Seattle-Portland összecsapást, ami MLS történetének második legnagyobb nézőszáma (leszámítva az európai csapatok vendégszereplésvel vívott 'kettős' rangadókat).
 
Ronaldinho (Atlético Mineiro ): A brazil klasszis még mindig zseniális! A Figueurense ellen triplázott és az első találata élményszámba ment.  Atlético Mineiro 6-0 Figueurense
 
Vadócz Krisztián (Odense): 2 gólt rúgott a címvédő és BL-főtáblás Nordsjaellandnak a dán bajnokságban. Érik az a válogatott behívó.
 
 
VESZTESEK:
 
pintovsvideoton.jpg
 
Ricardo Sá Pinto (Sporting): Rendkdívül gyengén kezdte csapatával a portugál bajnokságot (6 meccs/5 pont). A Videoton elleni 3:0-ás Európa-liga-vereséggel betelt a pohár és a kirúgás sorsára jutott a szakember.
 
Bayern München: A tavalyi döntős kínos vereségbe szaladt bele a Bajnokok Ligájában a fehérorosz BATE Boriszov ellen. BATE 3:1 Bayern München
 
Stopira (Videoton), Puyol (Barcelona) Draxler (Schalke): Mindhárom  játékos a nemzetközi kupákban szenvedett súlyos sérülést. Stopirát az Európa-ligában a Sporting ellen sípcsonttörés miatt kellett lecserélni. Puyolnak a Benfica ellen ficamodott ki a könyöke (2 hónapra esett ki), míg Draxlernek a Montpellier ellen tört el a karja (1 hónap kényszerpihenő).
 
Joe Bennett (Aston Villa): A birminghamiek fiatal védője a Tottenham elleni bajnokin szenvedett horror sérülést, amikor egy reklámtáblának csúszott neki annyira, hogy szétnyílt a lába, amit több öltéssel kellett összevarrni. Csodák csodája, hogy már a következő meccsre felépülhet a fiatal bekk. A jó hírt a twitterén közölte. 
Mario Balotelli (Manchester City):  A Sunderland elleni bajnokin Mancini az 55. percben lecserélte az olasz fenegyereket, aki se szó se beszéd bement az öltözőbe, majd pár óra múlva már a Milánó felé tartó repülőn ült, majd vasárnap megtekintette az AC Milan-Inter bajnokit. 
 

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea videoton bate nyertesek/vesztesek


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr204827144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása