HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.07. 11:41 Ági07

Good bye, Old Wembley

12 éve ezen a napon rendezték az utolsó meccset a régi Wembleyben, amit Pelé a futball katedrálisának nevezett.

London162Wembley.jpg

2000. október 7-én a Háromoroszlánosok a németekkel játszottak világbajnoki-selejtezőt, amit Dietmar Hamann góljával a Nationalelf nyert. Bármennyire is szerettek volna az angolok egy honi találattal búcsúzni a régi Wembleytől, ez nem jött össze. Érdekesség, hogy az akkor pályára lépő német csapatból már egyetlen játékos sem aktív. Ellenben az angolok közül még mindig játszik Owen, Beckham, Barry és Scholes is. A Futball Otthonának nevezett építményben rendeztek világbajnoki és Európa-bajnoki döntőt, valamint öt BEK-döntőnek és két KEK-finálénak is otthont adott. Természetesen nekünk, magyaroknak a legkellemesebb Wembley-emlékünk az 1953. november 25-én rendezett legendás 6:3-mas  győzelmünk. 

Az utolsó gól a régi Wembleyben: 

[youtube kTlmD8oIzt8 nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: anglia németország hamann oldwembley


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr844824397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása