HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.01. 18:23 Ági07

Nyertesek/vesztesek: Mesterhármasok/Kupakudarcok

Az elmúlt hét bővelkedett triplákban, amiket a Serie A-ból és az Eredivise-ből szállítottak. A vesztesek oldalán magyar és spanyol csapatokat találunk. 

NYERTESEK

miccoli_1.jpg

Fabrizio Miccoli (Palermo): Triplázott a Chievo ellen. Harmadik gólja egy fantasztikus 45 méteres találat volt.

Edinson Cavani (Napoli): A hétközben mesterhármast lőtt a Lazionak és hétvégén is betalált a Sampdoria ellen. Csapata bajnoki góljainak felét (12/6) az uruguayi támadó szerezte.

Miroslav Klose (Lazio): Sportszerű gesztust tett a hétközi olasz bajnokin a Napoli ellen. 0:0-ás állásnál kézzel jutatta a labdát a kapuba, de tettét beismerte és töröltette a játékvezetővel a gólt.

Juventus: Magabiztos 4:1-es győzelmet arattak az AS Roma felett és már 45 meccs óta veretlenek.

Huszti Szabolcs (Hannover): A hétközi fordulóban 2 gólpasszal és egy góllal járult hozzá a Hannover 4:1-es győzelméhez a Nürnberg ellen. Harmadszor választották a forduló legjobbjának. Jelenleg 3 gólnál és 7 gólpassznál jár.

Jürgen Locadia, Dries Mertens (PSV): Mindketten mesterhármassal vették ki a részüket a Venlo elleni 6:0-ás sikerből.

Lex Immers (Feyenoord): A Feyenoord tizese mesterhármast szerzett a NEC elleni bajnokin és 5 góljával második a holland góllövőlistán.

Luis Suarez (Liverpool): Bombaformában játszott a Norwich otthonában, három gólt lőtt és egy gólpasszt is kiosztott.

Steven Fletcher (Sunderland): A nyári átigazolási időszak végén igazolták a Fekete Macskák a Championshipbe kieső Wolverhamptontól. Igazi főnyermény a támadó, ugyanis a Sunderland eddig szerzett 5 bajnoki góljából ötöt Fletcher lőtt. Legutóbb a Wigan ellen szerzett győztes találatot.

Tottenham Hotspur: 23 év után nyertek az Old Traffordon. Manchester United 2:3 Tottenham Hotspur

Chelsea: A Ligakupában 6:0-ás csapást mértek a Wolverhamptonra és a bajnokságban az Arsenal otthonából is 3 ponttal távoztak. 

Borussia Dortmund: Erődemonstrációt tartott a címvédő a Mönchengladbach ellen. 5:0-ra ütötték ki a tavalyi negyedik helyezettet.

Győri ETO: 6:0-val ütötték ki a kieső helyen álló Pápát.

VESZTESEK

fradiujpestkudarc.jpg

Fradi, Újpest: Mindkét csapat búcsúzott a Magyar Kupa 2. körében. Az elmúlt 25 évben nem volt példa arra, hogy ilyen korán egyszerre búcsúzzon mindkét alakulat. A Fradit a Haladás, az Újpestet a második ligás Kazincbarcika ejtette ki.

Espanyol: Egyedül nekik nincs győzelmük a spanyol első osztályban. Mindössze egy ponttal szerénykednek az utolsó helyen 6 forduló után.

Sevilla: 2:0-ás vezetésről bukta el a Barcelona elleni bajnokit. Sevilla 2:3 Barcelona

Videoton: Az elmúlt három bajnoki meccsen a 9 megszerezhető pontból kettőt gyűjtöttek be a fehérváriak, döntetlent játszottak a Diósgyőr és a Paks ellen és otthon szenvedtek vereséget a Győrtől. Döcög a szekér és legközelebb az NBI-es csapatoktól egy 'picit' nehezebb ellenfél vár a Sousa legénységre; csütörtökön ugyanis a Sporting látogat Fehérvárra az Európa-liga keretein belül.

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea huszti sevilla fradi miccoli cavani mertens nyertesek/vesztesek luissuarez immers


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr194813922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása