HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.07. 20:16 Ági07

5 tipp a VB-selejtezőkre

goal.commomani_1.jpg

Ma Európában is elrajtoltak a VB-selejtezők. A cél Brazília. Íme 5 tuti tipp (a bwin oddsai alapján): 

 

Németország-Ferőer szigetek 

A németek 100%-os teljesítménnyel nyerték az EB-selejtezőket, utoljára 2007 októberében kaptak ki selejtezőn. A nyári Európa-bajnokságon az elődöntőben véreztek el. A Nationalelf győzelme természetesen borítékolható, a kérdés csak annyi, hogy hány góllal tömik ki a Dániához tartozó szigetlakók hálóját.
Hány gólt szereznek? – Több,mint 4,5 – odds: 1,5 (3 gól született)


Hollandia-Törökország

Az Oranje legutóbbi négy meccsét elbukta, itt az ideje, hogy visszataláljanak a győzelem útjára. Az Eb-n kifacsart narancs új szövetségi kapitánnyal, Louis Van Gaal-al vág neki a selejtezőknek. 
Háromesélyes fogadás: Hollandia – 1,4 odds (Hollandia 2:0 Törökország)


Finnország-Franciaország 

A finnek nem kaptak ki az utolsó négy VB-selejtezőkükön. Abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy egy döntetlent érjenek el a nyári Eb-n nem túl meggyőző játékkal előrukkoló franciák ellen.
Háromesélyes fogadás: X – 3,7 (Finnország 0:1 Franciaország)


Andorra-Magyarország

A tippem nem is lehetne más, mint egy magyar győzelem. Egervári Sándor rendkívül támadó formációban küldi pályára nemzeti tizenegyünket, így nem lenne meglepő egy nagyarányú magyar győzelem sem.
Háromesélyes fogadás: Magyarország – 1,06 odds (Andorra 0:5 Magyarország) 


Moldova-Anglia

Moldova idén még nem nyert meccset és gólt sem rúgott. Az angolok 2009-ben kaptak ki utoljára selejtezőn (Ukrajna 1:0 Anglia). A Három
Háromesélyes fogadás: Anglia – 1,26 odds (Moldova 0:5 Anglia)

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr644761993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása